Μενού
  • Α-
  • Α+

Το νέο καλοκαιρινό gMotion 86 που μόλις κυκλοφόρησε διαβάζεται πανεύκολα και δωρεάν σε κάθε desktop, tablet και smpartphone. Όλα τα νέα μοντέλα αυτοκινήτων και μοτοσικλετών, όλη η δράση των κορυφαίων πρωταθλημάτων του μηχανοκίνητου αθλητισμού και συνεντεύξεις με τις πιο σημαντικές προσωπικότητες στο ελληνικό και παγκόσμιο στερέωμα της βιομηχανίας και των αγώνων, συνθέτουν τη συναρπαστική του ύλη και εξασφαλίζουν την πιο πλήρη ενημέρωση.

Στο νέο τεύχος παρουσιάζουμε σε μια πλήρη δοκιμή όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το ολοκαίνουριο Skoda Fabia και ταυτόχρονα «ανακρίνουμε» τον επικεφαλής της μάρκας στην Ελλάδα, τον κ. Δρακωτό, σχετικά με το μέλλον της.

Στις αναλυτικές παρουσιάσεις των νέων Dacia Jogger και Toyοta bZ4X θα ανακαλύψετε δύο εξαιρετικά ενδιαφέροντα νέα μοντέλα -για διαφορετικούς λόγους το καθένα- που αναμένονται σύντομα στη χώρα μας.

Λίγο πιο υπερβατική αλλά πάντα πανέμορφη, η Porsche 911 Sport Classic είναι το αυτοκίνητο που κάθε petrolhead θα ήθελε στο γκαράζ του.

Ο Βασίλης Ορφανός μας επιφυλάσσει μια εντυπωσιακή επανένωση ενός αεροσκάφους και δύο μοτοσικλετών σε ένα Legends Meeting, που σημάδεψαν την περίοδο του B' Παγκόσμιου Πολέμου και λειτουργούν ακόμα άψογα!

Όπως επιβάλλουν οι καιροί, οι δοκιμές μας αυτό το μήνα περιλαμβάνουν το αμιγώς ηλεκτρικό KIA EV6 το οποίο, εκτός από φουτουριστικό, είναι και το μοντέλο που χάρισε στη μάρκα τον πρώτο τίτλο της στο θεσμό του ευρωπαϊκού «Αυτοκινήτου της Χρονιάς».

Ανάλογα, αν όχι περισσότερο, εντυπωσιακή και η αμιγώς ηλεκτρική Ford Mustang Mach-E GT, μάκρυνε μερικά εκατοστά τα χέρια μας με τους 487 ίππους της στην αναλυτική μας δοκιμή.

Εξηλεκτρισμένο αλλά και συμβατικό ταυτόχρονα, το Volkswagen Golf GTE γεφυρώνει ιδανικά το κενό ανάμεσα στη GTi και στις Tsi εκδόσεις με του συμβατικούς κινητήρες βενζίνης, προσφέροντας οικονομία αλλά και δυναμικές επιδόσεις.

Ακόμα πιο «αγνή» και πάντα γοητευτική αποδείχτηκε η Alfa Romeo Giulia Sprint, με το δίλιτρο κινητήρα βενζίνης και τους 200 ίππους της.

Στο πεδίο των αγώνων φιλοξενούμε τη συνέντευξη του πολυπρωταθλητή Τζον Μακ Γκίνες, ο οποίος στον αγώνα μοτοσικλετών TT Isle of Man, που θα τρόμαζε ακόμα και τον Κόναν το βάρβαρο, έχει γράψει χρυσές σελίδες επιτυχίας αλλά και θάρρους.

Όπως κάθε μήνα, ανατρέχουμε στα συμβάντα στους αγώνες της F1, αυτή τη φορά στα Grand Prix του Μαϊάμι, της Ισπανίας και του Μονακό. Ταυτόχρονα, μπορείτε να διαβάσετε πως εξελίσσεται το WRC, με ανασκόπηση από τον αγώνα της Πορτογαλίας.

Η μοτοσικλέτα εκπροσωπείται από την εντυπωσιακή, πανάκριβη και υπερμεγέθη BMW R18 Transcontinental, που είναι έτοιμη για κάθε ταξίδι στις εσχατιές του κόσμου. Παρότι πολύ μικρότερο , το νέο Triumph Tiger Sport 660, δοκιμάστηκε σκληρά από τον Βασίλη Ορφανό στο πλαίσιο της συμμετοχής του ως προπομπού στο ΔΕΗ Διεθνή Ποδηλατικό Γύρο Ελλάδας και του άφησε πολλές καλές εντυπώσεις.

Αγωνιστικά γεμάτος αλλά και πολύ ενδιαφέρων ήταν ο περασμένος μήνας και στο χώρο του MotoGP, όπως θα διαπιστώσετε από την ανάγνωση των όσων συνέβησαν στα GP της Ισπανίας, της Γαλλίας και της Ιταλίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ GMOTION 86 ΕΔΩ

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA