Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Βέλγος οδηγός της Hyundai Motorsport, Τιερί Νεβίλ, ήταν ο νικητής στην υπερειδική διαδρομή του Ολυμπιακού Σταδίου, με την οποία άνοιξε η αυλαία στο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις. Το εκδηλωτικό κοινό των 60.000 θεατών δημιούργησε εντυπωσιακή ατμόσφαιρα, στην οποία αναφέρθηκαν όλοι οι οδηγοί. Πίσω από τον Βέλγο βρέθηκαν άλλοι τρεις οδηγοί με Hyundai, ο Τέεμου Σούνινεν (με i20 N Rally2), o Ντάνι Σόρντο (i20 N Rally1) και ο Οτ Τάνακ (i20 N Rally1). Ο πολυνίκης του WRC, με 9 τίτλους, Σεμπαστιάν Λεμπ (με Ford Puma Rally1) ήταν 7ος, με το κοινό να τον αποθεώνει στην επιστροφή του στη χώρα μας μετά από 10 χρόνια! Πρώτοι ανάμεσα στα ελληνικά πληρώματα ήταν οι Λάμπρος Αθανασούλας-Νίκος Ζακχαίος (Hyundai i20 N Rally2), στην 24η θέση της γενικής κατάταξης. 

Το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις συνεχίζεται την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου, με τη διεξαγωγή 6 ειδικών διαδρομών σε Κορινθία, Βοιωτία και Φωκίδα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA