Μενού
  • Α-
  • Α+

Η αποκάλυψη της Ferrari Purosangue για άλλους αποτελεί ύβρη και για άλλους την αυγή μιας νέας εποχής. Κανείς όμως δεν μπορεί να αρνηθεί ότι οι εκπλήξεις στο πεδίο της αυτοκίνησης είναι περισσότερες σήμερα, παρά ποτέ.

Αυτός ο υπέροχος κόσμος καταγράφεται με γλαφυρότητα και στο gMotion 90, το μεγαλύτερο περιοδικό για το αυτοκίνητο και τη μοτοσικλέτα, που διαβάζεται πανεύκολα και κυρίως ΔΩΡΕΑΝ, σε κάθε κινητό, tablet ή υπολογιστή.

Φουλ των SUV στο gMotion 90

Αδιαμφισβήτητα, η Ferrari Purosangue αποτελεί ένα κόσμημα της αυτοκίνησης. SUV ή απλώς μια τετραθέσια εκδοχή του θρύλου της Ferrari, το αυτοκίνητο αυτό αποτελεί ένα κόσμημα βιομηχανικής σχεδίασης και μηχανολογίας.

Σαφώς πιο προσγειωμένο στην πραγματικότητα των SUV, το Citroen C5 Aircross έχει αρκετά νέα στοιχεία, που αξίζουν την προσοχή μας.

Στον αστερισμό των SUV ανήκει και το ανανεωμένο Volkswagen T-Roc Cabriolet, κάτι που μπορείς εύκολα να διαπιστώσεις με καθαρό ουρανό και την οροφή ανοιχτή.

Το Opel Grandland, ανανεωμένο και αυτό, αποτελεί μια επίσης μια από τις εκατοντάδες πλέον προτάσεις της κατηγορίας των SUV, με έντονα οικογενειακά χαρίσματα.

Καθώς πλέον δεν υπάρχει τεύχος gMotion χωρίς εκπροσώπηση αμιγώς ηλεκτρικού αυτοκινήτου, ιδού το νέο Fiat 500e (RED). Το icon αυτό της ιταλικής μάρκας έχει πολλά περισσότερα πλεονεκτήματα από την αισθητική του και αποτελεί ένα ευφυές αυτοκίνητο πόλης.

Τον καταιγισμό παρουσιάσεων και δοκιμών SUV αυτού του τεύχους κλείνει το Volkswagen T-Cross, το οποίο μετά από δύο μήνες στα χέρια μας και αρκετές χιλιάδες χιλιόμετρα, απέδειξε γιατί είναι τόσο επιτυχημένο σε πωλήσεις παγκοσμίως αλλά και στη χώρα μας.

Αγωνιστικός Σεπτέμβριος στο gMotion

Στο πεδίο των αγώνων μια ανασκόπηση του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις μας βάζει στο κλίμα του εθνικού μας αγώνα, ενώ η F1 δεν κρύβει πλέον μεγάλες εκπλήξεις -πέραν του ερωτήματος αν είναι δυνατόν και με ποιο τρόπο να χάσει το πρωτάθλημα ο Φερστάπεν. Ο οποίος, τόσο στο GP Ιταλίας όσο και σε αυτό της πατρίδας του, της Ολλανδίας, κατάφερε να επικρατήσει και μάλιστα ηγεμονικά.

Μάχες όμως έχουμε και σε πολύ μικρότερο επίπεδο, αλλά ιδιαιτέρως σημαντικό, όπως στην F1 in Schools Greece 2022. Ταυτόχρονα, δεν ξεχνάμε του Έλληνες συμμετέχοντες σε διεθνείς αγώνες, όπως το νεαρό Τζώρτζη Μαρκογιάννη, που διαγράφει μια αξιοσημείωτη πορεία στην F4. Τέλος, το IAME Series είναι ένα φυτώριο, όπως κάθε διοργάνωση αγώνων kart, το οποίο δημιουργεί μελλοντικούς πρωταθλητές.

Μια σπάνια συνέντευξη και δύο ντίβες

Κορυφαία στιγμή του gMotion αποτελεί, το δίχως άλλο, η αποκλειστική συνέντευξη του Φάμπιο Κουαρταραρό, πρωταθλητή του MotoGP, στον Πάνο Σεϊτανίδη. Ο κορυφαίος θεσμός των αγώνων μοτοσικλέτας προσφέρει υπέροχο θέαμα, όπως απέδειξαν και πάλι τα GP σε Σαν Μαρίνο, Αραγονία και Ιαπωνία, που πραγματοποιήθηκαν το μήνα που πέρασε.

Η μοτοσικλέτα αποτελεί ένα αναπόσπαστο κομμάτι του gMotion και ειδικά του Β. Ορφανού, ο οποίος με το νέο Aprilia Tuareg 660 δεν παρέλειψε να γράψει και πάλι χιλιάδες χιλιόμετρα. Περισσότερο εντός και λιγότερο εκτός τειχών, ο Κώστας Παστρίμας οδήγησε επίσης το πιο μικρό, αλλά εξαιρετικά ενδιαφέρον Zontes GK 350.

Ελπίζουμε να απολαύσετε το gMotion 90 και να θυμάστε πάντα να κινείστε με ασφάλεια, ό,τι και αν οδηγείτε.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA