Για ακόμα μια φορά επιβεβαιώθηκε το ρητό που λέει ότι η γυναίκα και το αυτοκίνητο δεν παραχωρούνται.

Eιδικά αν είσαι κάτοχος ενός supercar, πρέπει να το σκεφτείς δυο φορές πριν δώσεις τα κλειδιά του σε κάποιον άλλον. Αλήθεια εσείς αν είχατε μια Lamborghini Murcielago SV θα τη δίνατε για μια βόλτα στο φίλο σας; Θετικά απάντησε ο ιδιοκτήτης μιας Murcielago SV στην Ταϊλάνδη και σίγουρα τώρα το έχει μετανιώσει πικρά, καθώς την παρέλαβε από το φίλο του κατεστραμμένη.

Η μοιραία παραχώρηση της Murcielago SV έγινε μετά από μια νυχτερινή έξοδο σε εστιατόριο της Μπανγκόκ, ενώ σύμφωνα με τις πληροφορίες στο διθέσιο εσωτερικό της επιβιβάστηκαν συνολικά τρία άτομα.

Ο οδηγός όμως έχασε τον έλεγχο της δανεικής Murcielago SV με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με μια μοτοσικλέτα και στη συνέχεια να καρφωθεί πάνω σε ένα φοίνικα. Ευτυχώς και οι τρεις επιβάτες είναι καλά στην υγεία τους.

Η  Murcielago SV ωστόσο άφησε την τελευταία της «πνοή» στην άσφαλτο, καθώς όπως θα δείτε και στις παρακάτω φωτογραφίες το εμπρός της τμήμα καταστράφηκε ολοσχερώς, ενώ βαρύτατα τραύματα φέρει στο πλευρικό και πίσω τμήμα της.

Για πάντα σίγησε η άγρια «φωνή» του V12 κινητήρα των 6.5 λίτρων, ο οποίος προσέφερε στη Murcielago SV 670 ίππους και 660 Nm ροπής, ενώ της χάριζε καταιγιστικές επιδόσεις, καθώς η επιτάχυνση από 0-100 χλμ./ώρα  έρχονταν σε μόλις 2,8 δευτ. και η τελική ταχύτητα άγγιζε τα 345 χλμ./ώρα.