Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο αγαπητός στον κόσμο, Γουίλ Σμιθ, ανακοίνωσε πως ετοιμάζει το πρώτο του βιβλίο, στο οποίο θα ξετυλίξει στιγμές της ζωής του. Όπως δήλωσε στο Instagram του, η βιογραφία του με τίτλο Will, θα κυκλοφορήσει στις 9 Νοεμβρίου από την Penguin Press.

Διαβάστε ακόμη: Friends: Για τη μάχη που δίνει με τον καρκίνο μίλησε ο Τζέιμς Τάιλερ προκαλώντας συγκίνηση - «Μην τα παρατάτε»

https://www.instagram.com/reel/CQTl_HUhcRA/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο ηθοποιός έδωσε και μια μικρή γεύση από το βιβλίο του, δείχνοντας το εξώφυλλο, λέγοντας πως είναι μια δουλειά αγάπη. «Δουλεύω για αυτό τα τελευταία δύο χρόνια και είναι επιτέλους έτοιμο». Σε αυτό, ο Γουίλ Σμιθ θα ξετυλίξει την ιστορία της ζωής με τον δικό του μοναδικό τρόπο, ξεκινώντας από την παιδική του ηλικία και καταλήγοντας στην επαγγελματική του πορεία και την προσωπική του εξέλιξη, η οποία του επέτρεψε να βρει εσωτερική γαλήνη με τον εαυτό του, τους αγαπημένους του και τον κόσμο.

Όσον αφορά το εξώφυλλο, προέκυψε από την ιδέα να υπάρχει επικοινωνία οπτικά με την εξέλιξη ενός ατόμου από την παιδική ηλικία και στην ενήλικη ζωή στις σημαντικές φάσεις της ζωής του.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA