Μενού
  • Α-
  • Α+

Έχει φτάσει αυτή η εποχή του χρόνου που είναι ιδανική για διάβασμα. Μια απλή, καθημερινή και πολύτιμη απόλαυση η οποία ταιριάζει απόλυτα με την όλη ατμόσφαιρα των ημερών. Για φαντάσου το σκηνικό: ένα στολισμένο δέντρο με τα φωτάκια του να αναβοσβήνουν, μια αναπαυτική πολυθρόνα και ένα βιβλίο που μέσα από τις λέξεις του σε μεταφέρει σε υπέροχους κόσμους. Μάλλον σου λείπει κάτι, αν είσαι ενήλικος καπνιστής: η συσκευή θερμαινόμενου καπνού PULZE για μία εμπειρία πέρα από τα συνηθισμένα.

Πέρα από τα συνηθισμένα, είναι και τα παρακάτω 4 βιβλία, που σου προτείνουμε για την περίοδο των Χριστουγέννων. Ελπίζουμε να τα απολαύσεις, όσο και εμείς!

Utopia Avenue

Σύμφωνα με τα πολλά, πάρα πολλά διθυραμβικά δημοσιεύματα του ξένου Τύπου, έχουμε να κάνουμε με μία από τις κορυφαίες κυκλοφορίες της χρονιάς. Όχι και άδικα. Ο David Mitchell στήνει μαεστρικά έναν απέραντο καμβά πάνω στον οποίο φιλοτεχνεί όλη τη rock ‘n’ roll μυθολογία των βρετανικών swinging 60s, αφηγούμενος την ιστορία των Utopia Avenue, της καλύτερης μπάντας του πλανήτη που ουδέποτε υπήρξε. Ευτυχώς που για αυτή την περιπλάνηση των 720 σελίδων έχεις μαζί σου την όλα σε μία συσκευή PULZE, η οποία δεν χρειάζεται ξεχωριστή θήκη φόρτισης και με μία πλήρη φόρτιση που διαρκεί μόλις 90 λεπτά, προσφέρει έως 20 συνεχόμενες χρήσεις στους ενήλικες καπνιστές.

Πάθος για καινοτομία

Ο Jeff Bezos έχει fans και haters, αλλά αν σε κάτι συμφωνούν όλοι είναι ότι πρόκειται για έναν επιχειρηματία που έκανε και συνεχίζει να κάνει τη διαφορά. Ένας από τους πιο ισχυρούς και πιο πλούσιους ανθρώπους στη Γη μοιράζεται τις σκέψεις του για το επιχειρείν. Όπως θα καταλάβεις, βασικό χαρακτηριστικό του mindset του, όπως λέει και ο τίτλος του βιβλίου, είναι το πάθος για καινοτομία. Αυτός άλλωστε είναι και ο δρόμος προς την επιτυχία. Τη διαφορά κάνει και το θερμαινόμενο τσιγάρο PULZE προσφέροντας στους ενήλικες καπνιστές μια προσωποποιημένη εμπειρία με δύο διαφορετικές λειτουργίες θέρμανσης. Την Standard λειτουργία για μία πιο έντονη και την Eco για μία πιο διακριτική εμπειρία.

Η αναγνωριστική εμπειρία είναι μια αυστηρά προσωπική υπόθεση, όπως και η απόλαυση του θερμαινόμενου καπνού για τους ενήλικες καπνιστές. Όταν λοιπόν ανακαλύπτουμε ένα κομψό ανάγνωσμα, όπως αυτή την επανέκδοση του βιβλίου του Νομπελίστα Ισιγκούρου, τότε ξέρουμε ότι αργά ή γρήγορα θα πατήσουμε το κουμπί εκκίνησης του PULZE και πολύ σύντομα η συσκευή θα είναι έτοιμη για να μας συντροφεύσει στην ανάγνωση. Μάλιστα, αν χρειαστεί μετά τη χρήση να την καθαρίσεις, η διαδικασία είναι εύκολη και γρήγορη, χάρη στο ενσωματωμένο στη βάση της συσκευή εργαλείο γρήγορου καθαρισμού. Επομένως θα επιστρέψεις χωρίς καθυστερήσεις στις σελίδες του αγαπημένου σου βιβλίου.

Ένοχος μέχρι αποδείξεως του εναντίου

Το «θρίλερ» και το μυστήριο είναι για τις σελίδες των βιβλίων, όπως συμβαίνει και στο νέο αστυνομικό μυθιστόρημα της Χίλντα Παπαδημητρίου, το τέταρτο με πρωταγωνιστή τον Χάρη Νικολόπουλο. Η πλοκή τοποθετείται στο 2012, όταν ο ήρωας, πρώην αστυνομικός στο επάγγελμα, επιστρέφει από τη Ναύπακτο στην Αθήνα για να βρει την πρωτεύουσα και τους ανθρώπους τους βαθιά τραυματισμένους από την οικονομική κρίση.

Η απόλαυση των γιορτών συνδυάζεται και εμπλουτίζεται με τις στιγμές που προσφέρει η ανάγνωση. Οι ενήλικες καπνιστές μπορούν να συνδυάσουν την αναγνωστική εμπειρία με το PULZE που προσφέρει μία ασυνήθιστα πρακτική εμπειρία με λιγότερη μυρωδιά.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA