Μενού
  • Α-
  • Α+

Έτσι, οι εκπρόσωποι των εμπόρων εξέφρασαν μεν την ικανοποίησή τους για το γεγονός ότι έγινε δεκτό το αίτημα τους -άλλωστε κατά την κανονική περίοδο των εκπτώσεων λειτούργησαν ουσιαστικά μόλις για 12 μέρες- ο προβληματισμός τους ωστόσο σχετικά με το πότε θα επαναλειτουργήσει η αγορά παραμένει έντονος.

«Εκείνο που έχει σημασία είναι να προλάβουμε μέσα στον Μάρτιο να ρευστοποιήσουμε τα αποθέματα των εμπορευμάτων της χειμερινής περιόδου που παραμένουν στα ράφια των καταστημάτων μας» τονίζουν στο insider.gr στελέχη της αγοράς. Με τον περσινό τζίρο των χειμερινών εκπτώσεων να φτάνει περίπου τα 5 δισ. ευρώ, φέτος σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της αγοράς τα έσοδα μέχρι τώρα δεν ξεπερνούν το 1,5 δισ. ευρώ. Από αυτά τα 3,5 δισ. ευρώ απώλεια λοιπόν που θα είχε το λιανεμπόριο εάν οι εκπτώσεις ολοκληρώνονταν κανονικά την Κυριακή, οι επαγγελματίες ελπίζουν να περισώσουν ότι είναι δυνατό μέχρι το τέλος Μαρτίου.

Διαβάστε περισσότερα στο insider.gr

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA