Μία μονοήμερη εκδρομή για χαλάρωση και βόλτα πάντα σε βοηθά να ανακαλύψεις νέα πράγματα! Όπως μία από τις πιο ιστορικές και ξακουστές ταβέρνες, στην Παλαιά Φώκαια, το «Λιμάνι». 

Αν και για κάποιους αποτελεί έναν γνώριμο γευστικό προορισμό της παιδικής ηλικίας, αφού οι άνθρωποί του μεταφέρουν «την σκυτάλη της γεύσης» από γενιά σε γενιά, ξεκινώντας τη λειτουργία του εστιατορίου από το 1980, για όσους δεν το έχουν ακόμη επισκεφθεί υπάρχουν πολύ και καλοί λόγοι… να το κάνουν. 

Στο «Λιμάνι» θα βρεις πάντα τα πιο φρέσκα ψάρια και θαλασσινά στις καλύτερες τιμές και θα έχεις την ευκαιρία να απολαύσεις τις εξαιρετικές του γεύσεις δίπλα στην θάλασσα, με το τζάκι συντροφιά, τις κρύες μέρες του Χειμώνα. Από τους κλασικούς ψαρομεζέδες, (σαρδέλες ψητές, καλαμάρι τηγανητό, χταπόδι ξυδάτο, καραβιδόψυχα, αχινοσαλάτα, σαλάτα με βραστά λαχανικά) μέχρι τα κρέατά του και τις θεικές φρεσκοτηγανισμένες του πατάτες, όλα είναι πεντανόστιμα. 

Ιδιαίτερη αναφορά «απαιτούν» τα φρέσκα λαχανικά, που μαζεύονται καθημερινά από το περιβόλι των ιδιοκτητών, αλλά και οι άριστης ποιότητας πρώτες ύλες από μικρούς Έλληνες παραγωγούς. 

Info
52ο χλμ. Λεωφ. Αθηνών – Σουνίου, Παλαιά Φώκαια, Αττικής, Τηλ. 2291041052