Το «Δειπνοσοφιστήριον» και ο Δημήτρης Σκαρμούτσος ένωσαν τις δυνάμεις τους στον υπέροχο, αριστοκρατικό και ατμοσφαιρικό χώρο του «Museum Restaurant» στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή, προσκαλώντας τους λάτρεις του καλού φαγητού σε ένα υπέροχο ταξίδι . 

«Θέλω να παρουσιάσω μια χαλαρή, σύγχρονη ελληνική κουζίνα βασισμένη σε εξαιρετικές πρώτες ύλες μικρών παραγωγών» τονίζει ο Executive Chef που είναι ιδιαίτερα χαρούμενος για την εν λόγω συνεργασία. 

Με γνώμονα τη «Νεοελληνική Κουζίνα» ο Δημήτρης επέλεξε υλικά και γεύσεις που στηρίζονται σε Ελληνικά παραδοσιακά προϊόντα από περιοχές όλης της Ελλάδας.  Άγρια χόρτα Μεσσηνίας, κοπανιστή Τήνου, άγρια μανιτάρια Ηπείρου, μοσχαρίσια μπριζόλα από την φάρμα Μπράλου είναι μερικά από τα υλικά που θα απολαύσεις.

Info
museum-cafe.gr