Μενού
  • Α-
  • Α+

Τρία βιβλία μέσα σε πέντε χρόνια έχει υπογράψει η δημοσιογράφος Δέσποινα Σωτηροπούλου , τα έσοδα των οποίων διατίθενται εξ ολοκλήρου στα καρκινοπαθή παιδιά και στο Σύλλογο Γονέων Κηδεμόνων Παιδιών με καρκίνο «Η ΠΙΣΤΗ».

Το νέο της βιβλίο «Η αριστερή μου πλευρά» από τις εκδόσεις Ινφογνώμων είναι ένας ύμνος στην αγάπη. Μέσα από τη σιωπηρή ζωή της Ροδούλας, της μητέρας της, η συγγραφέας καταγράφει τα τελευταία εκατό χρόνια της Ελλάδας με μια τόσο σύντομη και συνοπτική ματιά, που μοιάζει σα να βλέπεις σε στιγμές τη σύγχρονη ιστορία της χώρας.

Ένα βιβλίο ύμνος στις μανάδες μια άλλης, προηγούμενης γενιάς. Της γενιάς του πολέμου και της μεταπολίτευσης, των καθημερινών αναμετρήσεων με τις κακουχίες, τη φτώχεια και τη σκληρότητα. Tης γενιάς που βίωσε την καταπίεση, τη βαρβαρότητα αλλά συνάμα και την απλότητα. Για τις μανάδες που κατέκτησαν την αγάπη μέσα από τις πράξεις τους. Δίχως μεγάλα λόγια αλλά με μεγάλα έργα.

Tο βιβλίο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις ΙΝΦΟΓΝΩΜΩΝ και ο εκδοτικός οίκος επίσης διαθέτει τα έσοδα του βιβλίου στα παιδιά που νοσούν από καρκίνο.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA