Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Ηλίας Ζερβός έφυγε ξαφνικά από τη ζωή σε ηλικία 65 ετών, βυθίζοντας στη θλίψη συγγενείς, φίλους και όλο τον καλλιτεχνικό κόσμο, ενώ σύμφωνα με την ΕΡΤ, η αιτία θανάτου του ήταν ανακοπή καρδιάς. Το δυσάρεστο νέο ανακοίνωσε μέσα από το Facebook ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο οποίος το απόγευμα γνωστοποίησε το πότε και το που θα γίνει η κηδεία του αγαπημένου ηθοποιού. 

Διαβάστε ακόμη: Ηλίας Ζερβός: «Εφυγες νωρίς» - Η Ελένη και ο καλλιτεχνικός κόσμος αποχαιρετούν τον «κύριο Γρέβια»

«Όλοι λυπηθήκαμε πολύ σήμερα με την ξαφνική αναχώρηση του Ηλία μας. Η εξόδιος ακολουθία την Πέμπτη μετά τις 10.15 το πρωί στο Τρίτο κοιμητήριο Νίκαιας», έγραψε ο Σπύρος Μπιμπίλας για την κηδεία του Ηλία Ζερβού, ο οποίος έδωσε τη φωνή του σε πολλούς ήρωες κινουμένων σχεδίων, αλλά έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό από τη συμμετοχή του σε τηλεοπτικές σειρές, όπως το «Κωνσταντίνου και Ελένης» και το «Άκρως Οικογενειακόν» και πολλές ακόμη, ενώ συμμετείχε σε πολλές θεατρικές παραστάσεις.

https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fpermalink.php%3Fstory_fbid%3Dpfbid02ieDoi5CvPdpUHfrvwsJQxZWGfJHUPUPt6GX9EEJNoh8SAV3zhFBiEAtjHXKTjsSQl%26id%3D100009883453348&show_text=true&width=500

Από το πρωί της Δευτέρας (31/10) οπότε και έγινε γνωστή η είδηση του θανάτου του, η Ελένη Ράντου, ο Χάρης Ρώμας και άλλοι συνάδελφοί του με τους οποίους είχε συνεργαστεί τον αποχαιρέτησαν μέσα από τα social media, ενώ το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας είπε το τελευταίο «αντίο» στον Ηλία Ζερβό.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA