Το KoolNews.gr σας δίνει τη δυνατότητα να κερδίσετε 10 διπλές προσκλήσεις για την πρεμιέρα της νέας ταινίας επιστημονικής φαντασίας LIFE από τη Feelgood.

Η Sony Pictures Entertainment παρουσιάζει μία νέα sc-fi ταινία με τίτλο «Life». Το έργο δίνει τις απαντήσεις μέσα από την κλειστοφοβική και άκρως ρεαλιστική περιπέτεια που διαδραματίζεται σε έναν διεθνή διαστημικό σταθμό επανδρωμένο με τους φωτογενείς και ταλαντούχους Jake Gyllenhaal, Ryan Reynolds, Rebecca Ferguson, Hiroyuki Sanada, Ariyon Bakare και Olga Dihovichnaya.

Στη ταινία παρακολουθούμε την εξαμελής ομάδα του διεθνή διαστημικού σταθμού ISS που έχει ως αποστολή να ανακαλύψει σημάδια ζωής στον πλανήτη Άρη. Είναι όλοι ενθουσιασμένοι, αφού η αποστολή τους έχει στεφθεί με επιτυχία. Ο ενθουσιασμός αρχίζει να φθίνει, όταν διαπιστώνουν ότι το νέο είδος ζωής που ανακάλυψαν όχι μόνο αναπτύσσεται ταχύτατα, αλλά υπήρξε η αιτία αφανισμού κάθε ζωντανού οργανισμού στον πλανήτη του. Τώρα, απειλεί τα μέλη του πληρώματος που πρέπει να φροντίσουν να μην το μεταφέρουν μαζί τους πίσω στη Γη, αφού κάτι τέτοιο θα είχε ολέθριες επιπτώσεις για το μέλλον της ανθρωπότητας.

Ο ευφυής σκηνοθέτης Daniel Espinosa μας εκτοξεύει στο διάστημα και μας καθηλώνει εκεί, ενώ το αγωνιώδες σενάριο των Rhett Reese & Paul Wernick ξυπνάει μεθοδικά τον πιο αρχέγονο φόβο, που πηγαίνει πιο μακριά από την επαφή με το απόκοσμο ή το άγνωστο, και που δεν είναι άλλος από το φόβο του θανάτου ή αλλιώς του αφανισμού. Κάτω από την επήρεια του, κάθε μορφή ζωής, γήινη ή εξωγήινη, θα κάνει τα πάντα για να επιβιώσει. Η ταινία έχει έντονες επιρροές από το «The Blob», το «The Thing» και το «Alien».

Οι νικητές των προσκλήσεων είναι:

Δήμητρα Γκιώνη

Μαριάννα Σκιαδά

Φώτιος Άνθιμος

Καλόγερος Γιώργος

Κωβαίου Μαρία

Πέτρος Κωνσταντόπουλος

Μαρία Τύρλα

Κατερίνα Μανέτα

Νίκος Γιαννόπουλος

Χριστίνα Τσιλιβίγκου

Όλοι οι νικητές θα ειδοποιηθούν τηλεφωνικά για το πώς θα παραλάβουν τις προσκλήσεις τους.