Το KoolNews.gr σας δίνει τη δυνατότητα να κερδίσεις ένα Alcatel SHINE LITE, το νέο smartphone από την Alcatel.

Μετά το επιτυχημένο λανσάρισμα του προϊόντος στην έκθεση IFA, τη μεγαλύτερη έκθεση ηλεκτρονικών καταναλωτικών αγαθών της Ευρώπης, το SHINE LITE είναι διαθέσιμο για τους πιο απαιτητικούς καταναλωτές οι οποίοι επιθυμούν να "ΛΑΜΨΟΥΝ" με το smartphone τους το οποίο συνδυάζει σοφιστικέ σχεδιασμό, και εξαιρετικά τεχνικά χαρακτηριστικά όπως αναγνώριση δακτυλικού αποτυπώματος ή διασκεδαστικές εφαρμογές επεξεργασίας φωτογραφίας.

Εξαιρετικά κομψός σχεδιασμός

Εμπνευσμένο από τις πρόσφατες τάσεις του σχεδιασμού και της αρχιτεκτονικής οι οποίες αναμειγνύουν το γυαλί και το μέταλλο, το νέο Alcatel smartphone απρόσκοπτα συνδέει ένα στερεό μεταλλικό πλαίσιο με γυαλί 2.5D. Τα άκρα του σχηματίζουν μία κομψή καμπύλη βασισμένη στην τεχνολογία κοπής διαμαντιού για ομαλή πρόσφυση. Ο συνδυασμός όλων των χαρακτηριστικών δημιουργεί ένα λεπτό smartphone 7.45 χιλιοστών το οποίο είναι στο σωστό σχήμα ώστε να είναι απαρατήρητο, καθώς το βάζετε στην τσάντα ή στην τσέπη σας.

Έξυπνες και ασφαλείς αλληλεπιδράσεις με το δακτυλικό αποτύπωμας

Επιπρόσθετα, το SHINE LITE περιλαμβάνει ένα μοναδικό χαρακτηριστικό με το οποίο μπορείτε να ορίσετε τα δακτυλικά αποτυπώματα σας σε έως και 5 διαφορετικές εφαρμογές και να τις καλέσετε άμεσα από την κατάσταση αναμονής. Απλά τοποθετήστε το δάκτυλό σας στον πίσω σαρωτή, και ξεκλειδώστε τις αγαπημένες σας εφαρμογές και τα αγαπημένα σας παιχνίδια στη στιγμή! Τα χαρακτηριστικά του δακτυλικού αποτυπώματος προστατεύουν τα δεδομένα σας σε ένα Safebox («Κουτί Ασφαλείας»)! Αυτό το επιπλέον επίπεδο ασφαλείας προστατεύει τις προσωπικές σας φωτογραφίες, τα βίντεο και τα αρχεία σας.

Κάνετε τις selfies σας να ξεχωρίζουν!

 

 

Με κάμερα ανάλυσης 13MP και dual tone φλας στην πίσω όψη, το Alcatel SHINE LITE υπόσχεται όμορφες και φυσικές φωτογραφίες. Ενισχύστε τις δυνατότητες λήψης φωτογραφίας ακόμη περισσότερο, πείτε “cheese” και διασφαλίστε με την μπροστινή κάμερα ανάλυσης 5MP με φλας ότι θα λάμψετε ενώ εξασκείτε τις δεξιότητες σας. Το Faceshow σας επιτρέπει να τραβήξετε ξεκαρδιστικά βίντεο συνδυάζοντας τα με selfies σε μικρές δόσεις, ενώ η εφαρμογή Splitcatcher σας επιτρέπει να δημιουργήσετε ένα όμορφο κολάζ φωτογραφιών. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Το SHINE LITE είναι επίσης εξοπλισμένο με το Gesture Shot της Alcatel, το οποίο ενεργοποιεί τη λειτουργία του κλείστρου της φωτογραφικής μηχανής κάθε φορά που σχηματίζετε ένα V.

 

Νικήτρια είναι η κυρία Ειρήνη Τσαπαλίδου