Διεθνή
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Το ιδιόχειρο σημείωμα λίγους μήνες πριν το τραγικό τέλος της

Η τραγική ειρωνεία σε όσα έγραφε στο σημείωμα της...αφού δεν ήξερε το σκληρό παιχνίδι που της έπαιζε η μοίρα...

Συγκίνηση και απέραντη θλίψη προκαλεί το σημείωμα της πριγκίπισσας Νταϊανα, που γράφτηκε οκτώ μήνες πριν το τραγικό δυστύχημα στο Παρίσι, που της κόστισε τη ζωή.

Το γράμμα της αδικοχαμένης πριγκίπισσας εστάλη στις 21 Δεκεμβρίου του 1996 στον Σάιμον Μπαρνς, έναν 21χρονο παραπληγικό με τον οποίο είχε συνεργαστεί σε φιλανθρωπικό ίδρυμα.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα της η ίδια φαινόταν ανακουφισμένη από το διαζύγιο της που εκδόθηκε τον Αύγουστο του ίδιου έτους και την ανυπομονησία της να φύγει το 1996 και να έρθει το νέο έτος.

Ευχαριστώντας τον Μπαρνς για το χριστουγεννιάτικο δώρο του, το βιβλίο The Celestial Prophecy, η Νταϊάνα του ζητά να της προτείνει κι άλλα βιβλία και συνεχίζει: «μετά από όλες τις αλλαγές που έχουν γίνει αυτό τον χρόνο, είναι υπέροχο εκ μέρους σου που με σκέφτεσαι. Ελπίζω το 1997 να είναι μια ευτυχισμένη χρονιά για σένα. Προσωπικά, ανυπομονώ να φύγει αυτός ο χρόνος!» και η τραγική ειρωνεία διαφαίνεται στην ευχή της αφού, όσο κι αν προσδοκούσε το 1997 για ένα νέο ξεκίνημα, έμελλε να είναι η τελευταία της χρονιά εν ζωή.

Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Το ιδιόχειρο σημείωμα λίγους μήνες πριν το τραγικό τέλος της

Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.