Το μαλλί του Ντόναλντ Τράμπ έχει σχολιαστεί με ολους τους τρόπους. Το ασυνήθιστο χρώμα τους, το ιδιαίτερο χτένισμα κάνουν το κεφάλι του Προέδου των ΗΠΑ κέντρο της προσοχής.

Οι περισσότεροι υποθέτους οτι η κόμη είναι ψεύτικη ή οτι φοράει κάποια περούκα ή ακομα και τρέσες. Ο ίδιος ο Ντόναλντ Τραμπ συνεχίζει από την πλευρά του την όλη πλάκα που γίνεται με το μαλλί του, βγαίνοντας σε τηλεοπτικές εκπομπές και ζητώντας από τους παρουσιαστές να του το τραβήξουν για να διαπιστώσουν και οι ίδιοι ότι δεν είναι περούκα, ενώ και την παραμονή της ορκωμοσίας, σε χορό, πήρε το λόγο και αναφερόμενος στο ενδεχόμενο βροχής δεν το βρήκε καθόλου άσχημο, λέγοντας ότι αν βρέξει, επιτέλους θα επιβεβαιωθεί ότι τα μαλλιά του δεν είναι ψεύτικα. «Η αλήθεια είναι ότι αν βρέξει θα είναι ΟΚ, καθώς οι άνθρωποι θα καταλάβουν ότι τα μαλλιά μου είναι αληθινά. Μπορεί να γίνουν χάλια, αλλά είναι τα δικά μου μαλλιά». 

Και όντως, την περασμένη Παρασκευή της ορκωμοσίας το μαλλί του Τραμπ βράχηκε (και δεν ξέβαψε) και αργότερα αποχαιρετώντας τους Ομπάμα, οι οποίοι αποχώρησαν με ελικόπτερο, κάποιες ριπές ανέμου το... αναστάτωσαν για λίγο.

 

To πραγματικό τεστ μαλλιών όμως ο νέος Πρόεδρος των ΗΠΑ το πέρασε χθες, όταν για πρώτη φορά ταξίδεψε με το προεδρικό ελικόπτερο Marine One. 

Ο άνεμος ανακάτεψε το μαλλί του, το σήκωσε, το έμπλεξε, το αναμάλλιασε αλλά στάθηκε στη θέση του. 

Και η ταλαιπωρίαγιανε το μαλλί του Τραμπ δεν σταμάτησε εκεί. Και στην Καλλιφόρνια, όπου ο Πρόεδρος των ΗΠΑ πήγε με το Air Force One, ο αέρας,  ήταν τόσο δυνατός που το μαλλί του νέου Προέδρου πέρασε για ακόμα μια φορά τα πάνδεινα: