Διεθνή
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

Από το 2007 μέχρι και σήμερα συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό της μικρής Μαντλίν που εξαφανίστηκε στην Πορτογαλία.

Από το 2007 μέχρι και σήμερα συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό της μικρής Μαντλίν που εξαφανίστηκε στην Πορτογαλία.

Η 10χρονη προσπάθεια των Αρχών δεν έχει αποφέρει καρπούς καθώς το παιδί δεν έχει βρεθεί. Πως μεταφράζεται αυτή η προσπάθεια σε χρήματα και τι ποσά έχουν δαπανηθεί για τον εντοπισμό του παιδιού; Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση μέχρι στιγμής έχουν δαπανηθεί έντεκα εκατομμύρια λίρες ενώ το αποθεματικό των κρατικών αρχών για τη συγκεκριμένη υπόθεση τελειώνει μέσα στον Σεπτέμβριο.   

Όπως έγινε γνωστό, ήδη με σχετικό αίτημα έχει ζητηθεί η επέκταση της χρηματοδότησης ώστε όλη η πορεία των ερευνών για την εξαφάνιση της Μαντλίν ΜακΚαν να μην ακυρωθεί. Οι γονείς της Μαντλίν, Τζέρι και Κέιτ, ελπίζουν ότι το αίτημα θα γίνει δεκτό, ωστόσο οι υπηρεσιακοί υπάλληλοι αρκούνται στο να σημειώσουν με νόημα ότι μόνο τον περασμένο Μάρτιο, η Μητροπολιτική Αστυνομία δαπάνησε περί τις 85.000 λίρες σε παράλληλες επιχειρήσεις που αφορούσαν την πορεία της συγκεκριμένης πολύκροτης υπόθεσης.   

Παράλληλα, επισημαίνεται και ο βαθμός δυσκολίας που προστίθεται στη συγκεκριμένη υπόθεση, καθώς πλέον οι αρχές αναζητούν ένα έφηβο κορίτσι -αν η άτυχη μικρή βρίσκεται στη ζωή- καθώς και ένα σημαντικό αριθμό αναφορών απ' όλον τον κόσμο που την αφορούν. 


Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.