Διεθνή
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

Picasso την είδε χειρουργός στη Βρετανία – Υπέγραψε με τα αρχικά του στο συκώτι δύο ασθενών

Ιδιαίτερη... έμπνευση είχε ένας Βρετανός χειρουργός, ο οποίος υπέγραψε στο συκώτι δύο ασθενών του!

Ο 53χρονος Σάιμον Μπράμχολ, παραδέχθηκε την Τετάρτη ότι χάραξε τα αρχικά του ονόματός του (SB) στο συκώτι δύο ασθενών οι οποίοι υποβλήθηκαν σε μεταμόσχευση του 2013.

Όλα συνέβησαν στο νοσοκομείο Queen Elizabeth στο Μπέρμιγχαμ. Στους δύο ασθενείς είχε ήδη χορηγηθεί αναισθησία και ο χειρουργός χρησιμοποίησε για την «υπογραφή» του ένα λέιζερ αργού, ένα εργαλείο κατάλληλο για να αποφεύγεται η αιμορραγία.

Η... υπογραφή του γιατρού θα έμενε για πάντα κρυμμένη αλλά ο ένας από τους ασθενείς χρειάστηκε να χειρουργηθεί ξανά λίγο αργότερα και έτσι αποκαλύφθηκε το μυστικό του κ. Μπράμχολ!

Ο χειρουργός έχει αφεθεί ελεύθερος υπό όρους μέχρι να εκδώσει το δικαστήριο την απόφασή του για την υπόθεση, κάτι που έχει οριστεί για τις 12 Ιανουαρίου.

«Είναι μια υπόθεση πέρα από τις συνηθισμένες και ιδιαίτερα περίπλοκη» είπε στο δικαστήριο ο εισαγγελέας Τόνι Μπάντενοχ, σημειώνοντας ότι «δεν υπάρχει νομικό προηγούμενο στο ποινικό δίκαιο». Οι πράξεις του γιατρού ήταν «σκόπιμες και συνειδητές», συνέχισε. «Δεν επρόκειτο για μεμονωμένο γεγονός αλλά για μια πράξη που επανέλαβε δύο φορές (...) παρουσία των συναδέλφων του», τόνισε.


Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.