Διεθνή
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

Η American Airlines ζητά συγγνώμη γιατί απαγόρευσε τη μεταφορά μητρικού γάλακτος

Η αεροπορική εταιρία American Airlines αναγκάστηκε να ζητήσει συγγνώμη από μια επιβάτιδα επειδή της επέβαλλε επιπλέον χρέωση για την μεταφορά κατεψυγμένου μητρικού γάλακτος, γεγονός που ανάγκασε την μητέρα να το αφήσει στο αεροδρόμιο.

Όπως δήλωσε στο τηλεοπτικό δίκτυο «ABC 15» η 30χρονη μητέρα Σάρα Σάλοου, το προσωπικό της αεροπορικής εταιρίας την ταπείνωσε όταν της είπε ότι είχε πολλές βαλίτσες και έπρεπε να πληρώσει επιπλέον 150 δολάρια για το μικρό ψυγείο που μετέφερε, μέσα στο οποίο υπήρχαν οκτώ σακούλες με κατεψυγμένο μητρικό γάλα.

«Ήταν εξευτελιστικό, μας έλεγαν συνεχώς ότι είχαμε εισιτήριο οικονομικής θέσης. Με έκαναν να νιώσω πολύ άσχημα», ανέφερε η Σάλοου η οποία ταξίδευε με τον άντρα της και τον 13 μηνών γιο της από τη Βοστόνη στο Φοίνιξ. Όταν άρχισε να κλαίει, άλλοι επιβάτες προσφέρθηκαν να πάρουν στις δικές τους αποσκευές το ψυγείο, όμως το προσωπικό της εταιρίας αρνήθηκε.

«Έπρεπε να είχε επιτραπεί η μεταφορά όλων των αποσκευών του πελάτη. Ζητούμε συγγνώμη για το λάθος που έγινε», τονίζει στην ανακοίνωσή της η American Airlines.

Κατά την επιβίβαση στο αεροπλάνο η Σάλοου και ο άντρας της είχαν συνολικά τέσσερα είδη --ένα βρεφικό καρότσι, μία τσάντα με πάνες, ένα σακίδιο και ένα μικρό ψυγείο με το μητρικό γάλα. Η Σάλοου είπε ότι είχε ρωτήσει εκ των προτέρων την αεροπορική εταιρία, η οποία την είχε διαβεβαιώσει ότι μπορούσε μαζί με τον άνδρα της να μεταφέρουν και από μία τσάντα ο καθένας εκτός των χειραποσκευών τους.


Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.