Διεθνή
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

Παραίτηση υπέβαλε και δεύτερος βοηθός του Τραμπ στο Λευκό Οίκο

 

Ο ένας μετά τον άλλο φαίνεται να παραιτούνται οι εργαζόμενοι του Λευκού Οίκου μετά από καταγγελίες για ενδοοικογενειακή βία που έρχονται στο φως. Συγκεκριμένα την Παρασκευή παραιτήθηκε και δεύτερος εργαζόμενος στον Λευκό Οίκο μετά τις κατηγορίες της πρώην γυναίκας του για ενδοοικογενειακή βία και ενώ ακόμη δεν έχει καταλάγιασε ο σάλος για την αποχώρηση του Ρομπ Πόρτερ, που κατηγορήθηκε από τις δύο πρώην συζύγους του ότι τις μεταχειριζόταν βίαια.

Ο Ντέιβιντ Σόρενσεν, ο οποίος ήταν αρμόδιος για τη συγγραφή των προεδρικών ομιλιών, αρνήθηκε τους ισχυρισμούς και παραιτήθηκε, δήλωσε ο αναπληρωτής γραμματέας Τύπου Ραχ Σαν. 

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δηλώσεις της πρώην συζύγου του κ. Σόρενσεν κατά την διάρκεια του έγγαμου βίου τους ο ίδιος είχε ασκήσει σωματική βία στη σύζυγό του. «Δεν έχω ποτέ διαπράξει βία οποιασδήποτε μορφής εναντίον οποιασδήποτε γυναίκας σε όλη μου τη ζωή και αντιθέτως, εγώ είμαι αυτός που έχει κακοποιηθεί σωματικά» είπε ο κ Σόρενσεν σε ανακοίνωσή του. 

Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με καλά ενημερωμένη πηγή, με βάση τις αρμοδιότητές του Σόρενσεν δεν είχε κριθεί απαραίτητο να του δοθεί άδεια χειρισμού απορρήτων.

Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.