Διεθνή
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

Σπεύσατε: Η Cadbury προσλαμβάνει δοκιμαστές σοκολάτας!

Όχι απλά θα δοκιμάζετε ροφήματα σοκολάτας Cadbury και μπισκότα Oreo, αλλά θα πληρώνεστε κιόλας! Η δουλειά των ονείρων κάθε chocoaholic στον κόσμο!

Συγκεκριμένα, η εταιρεία άνοιξε τέσσερις νέες θέσεις εργασίας, συμπεριλαμβανομένων των «δοκιμαστή σοκολάτας» και «δοκιμαστή ροφημάτων σοκολάτας και κακάο», με μισθό 11 δολάρια την ώρα και μερικής απασχόλησης, για να «μην κουράζεται ο ουρανίσκος»!

Στα προαπαιτούμενα προσόντα περιλαμβάνεται το «πάθος για τα είδη ζαχαροπλαστικής», η «ειλικρίνεια» και η «καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας».

Η Mondelez International αναζητούσε πέρυσι μόλις έναν δοκιμαστή και δέχθηκε για αυτή τη θέση περισσότερες από 1.500 αιτήσεις σε μία μόνο ημέρα και συνολικά 6.000 μεταξύ των οποίων και από την Αυστραλία ή τις ΗΠΑ!

Τη δουλειά τότε πήρε η Άντζελα Κάστλτον, αφού υποβλήθηκε σε μια σειρά δοκιμασιών, συμπεριλαμβανομένης της ανίχνευσης σχεδόν ανεπαίσθητων διαφορών μεταξύ δύο κομματιών σοκολάτας!

Η αγγελία αυτή είναι η πέμπτη πιο δημοφιλής στο LinkedIn για το 2017 ενώ βρίσκεται στο top-10 του σάιτ, στο οποίο μεταξύ άλλων βρίσκονται και δουλειές όπως εκπρόσωπος Τύπου του πρίγκηπα Γουίλιαμ και Χάρι, δοκιμαστής μπύρας και μαθητευόμενος marketing στον οίκο Chanel.

Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.