Διεθνή
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

Στο σφυρί η Harley Davidson του Τζορτζ Κλούνεϊ

Δημοπρατείται για καλό σκοπό μία από τις μηχανές Harley-Davidson του Τζορτζ Κλούνεϊ.

Ο ηθοποιός, σκηνοθέτης και παραγωγός, Τζορτζ Κλούνεϊ, δώρισε μια Harley-Davidson στη μη κερδοσκοπική οργάνωση, Homes For Our Troops, η οποία χτίζει σπίτια για βετεράνους των αμερικανικών ενόπλων δυνάμεων με σοβαρούς τραυματισμούς.

Τα έσοδα από τη δημοπρασία, που διεξάγεται online με τιμή εκκίνησης τα 26.100 ευρώ, θα διατεθούν για τις ανάγκες της μη κυβερνητικής οργάνωσης.

Η μηχανή είναι Harley-Davidson 2017 FLHTK Ultra Limited Series και στην περιγραφή της στο ebay γίνεται αναφορά στο ατύχημα που είχε ο ηθοποιός στην Ιταλία. «Από τότε που ο Τζορτζ Κλούνεϊ είχε ατύχημα, η σύζυγός του Αμάλ του είπε να μείνει μακριά από τα δίτροχα». «Ο Τζορτζ αγόρασε μία ολοκαίνουργια Harley που έχει διανύσει μόνο 25 μίλια» αναφέρεται στο ebay.

Η δημοπρασία για την οργάνωση Homes for Our Troops, διεξάγεται έως τις 15 Νοεμβρίου.

Η μηχανή του Κλούνεϊ είναι ένα από τα πιο ακριβά αντικείμενα που πωλούνται στη δημοπρασία, στην οποία συλλέκτες μπορούν να αποκτήσουν επίσης ένα βιβλίο υπογεγραμμένο από μέλη των Beastie Boys και sneakers υπογεγραμμένα από την παρουσιάστρια Έλεν Ντε Τζένερις.

Υπάρχουν επίσης αρκετές δραστηριότητες με διάσημους από τις οποίες θα συγκεντρωθούν χρήματα, όπως η παρακολούθηση αγώνα των New York Knicks μαζί με τον ηθοποιό Μπεν Στίλερ, μεσημεριανό γεύμα για δύο με τον Τζέικ Τάπερ και τον Πολ Ραντ στο Μανχάταν και την ευκαιρία να εμφανιστεί το όνομα του πλειοδότη στο επόμενο μυθιστόρημα του συγγραφέα, Χάρλαν Κόμπεν.

Στο σφυρί η Harley Davidson του Τζορτζ Κλούνεϊ
Στο σφυρί η Harley Davidson του Τζορτζ Κλούνεϊ
Στο σφυρί η Harley Davidson του Τζορτζ Κλούνεϊ

Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.