Διεθνή

Τα 10 καλύτερα site για να βρείτε δουλειά!

Αν ψάχνετε για έξτρα εισόδημα μέσω της όλο και δημοφιλέστερης εργασίας freelancing, υπάρχει πληθώρα επιλογών για να ανακαλύψετε τα οφέλη του ευέλικτου αυτού τρόπου ζωής.

Αν θέλετε να γίνετε freelancer αλλά δεν ξέρετε από πού να ξεκινήσετε, αυτά τα 10 websites έχουν τις απαντήσεις σε όλες τις απορίες σας!

10
Kolabtree

Πλατφόρμα για επιστήμονες και ακαδημαϊκούς που αναζητούν βοήθεια για έρευνα, συγγραφή εργασιών και πολλά άλλα. 

Προηγούμενο
Επόμενο
9
Fiverr

Το Fiverr είναι μια πλατφόρμα για κάθε είδους «δημιουργικό» επαγγελματία, δηλαδή συγγραφείς, κινηματογραφιστές, παραγωγοί, φωτογράφοι κ.λπ. Είναι εξαιρετικά απλό στη χρήση του και μπορεί να γίνει πολύ καλό εργαλείο για να «μεγαλώσετε» τη φήμη σας.

Προηγούμενο
Επόμενο
8
Freelance Writing Gigs

Εάν είστε συγγραφέας, συντάκτης, blogger, εκδότης, το Freelance Writing Gigs είναι μια εξαιρετική επιλογή για τους freelancers που έχουν ταλέντο στις λέξεις!

Προηγούμενο
Επόμενο
7
Peopleperhour

Πρόκειται για μια εξαιρετική πλατφόρμα, που εστιάζει σε freelancing για σχεδιασμό ιστοσελίδων. Εάν είστε σχεδιαστής, προγραμματιστής ιστοσελίδων, ειδικός SEO, αξίζει να ρίξετε μια ματιά στο peopleperhour.

Προηγούμενο
Επόμενο
6
99designs

Πλατφόρμα για freelancer σχεδιαστές, η 99designs σας επιτρέπει να συμμετέχετε σε διαγωνισμούς σχεδίου και να λαμβάνετε σχόλια και κριτικές από τους πελάτες. Είναι ένας πολύ καλός τρόπος για τους ταλαντούχους σχεδιαστές να αποδείξουν τα ταλέντα τους.

Προηγούμενο
Επόμενο
5
Guru

Το Guru είναι το ιδανικό site για να προβάλλετε την εμπειρία σας και σας παρέχει κάθε μέρα ευκαιρίες δουλειάς που αντιστοιχούν στα προσόντα σας. 

Προηγούμενο
Επόμενο
4
Craigslist

Παρά το γεγονός ότι οι περισσότεροι άνθρωποι βλέπουν το Craigslist ως απλά μια πλατφόρμα προσφοράς και ζήτησης χιλιάδων πραγμάτων, είναι πραγματικά χρήσιμο εργαλείο και για τη freelance εργασία.

Προηγούμενο
Επόμενο
3
Freelancer

Σε αντίθεση με τις περισσότερες άλλες πλατφόρμες, εκτός από τη μεγάλη προσφορά, το Freelancer σας επιτρέπει να ανταγωνίζεστε άλλους ελεύθερους επαγγελματίες σε διαγωνισμούς για να αποδείξετε τις ικανότητές σας. Αν είστε ανταγωνιστικοί και σίγουροι για την εμπειρία σας, είναι ένας πολύ καλός τρόπος να προσελκύσετε περισσότερους πελάτες.

Προηγούμενο
Επόμενο
2
Toptal

Με μια σαφώς διαφορετική προσέγγιση από τις άλλες υπηρεσίες που περιλαμβάνονται στη λίστα, η Toptal απευθύνεται σε έμπειρους ελεύθερους επαγγελματίες. Αν πληρείτε τα προσόντα εγγραφής στο δίκτυο, αποκτάτε πρόσβαση σε σημαντικά projects με μεγάλους πελάτες (JPMorgan, Zendesk, Airbnb κ.λπ.) και καλό μισθό.

Προηγούμενο
Επόμενο
1
Upwork

Με πάνω από 1,5 εκατομμύρια πελάτες, το Upwork ικανοποιεί όλα τα είδη ελευθέρων επαγγελματιών. Προσφέρει εργασία τόσο για βραχυπρόθεσμα όσο και μακροπρόθεσμα projects, για επίπεδο αρχάριων ή ειδικευμένων επαγγελματιών και πληρώνει είτε με την ώρα είτε ανά project.

Προηγούμενο