ΔΙΕΘΝΗ
04/04/2019 21:21

Σε ποια χώρα οι γυναίκες τζογάρουν περισσότερο από τους άντρες!
Σε ποια χώρα οι γυναίκες τζογάρουν περισσότερο από τους άντρες!
Ανάγνωση:

Για πρώτη φορά στην ιστορία της Σουηδίας, οι γυναίκες που είναι εθισμένες στο τζόγο είναι περισσότερες από τους άντρες.

Σύμφωνα με νέα έρευνα σε δείγμα 45.000 ανθρώπων με εθισμό στον τζόγο, το 64% ήταν γυναίκες. Αυτό το νούμερο είναι 18% πιο πάνω από το 2015, με την αύξηση να αποδίδεται κυρίως στην αύξηση του Online τζόγου. Η έρευνα διαπίστωσε επίσης ότι ο συνολικός αριθμός των εθισμένων παικτών μειώθηκε σε σχέση με το 2015.

Μία από τους ερευνητές σημείωσε ότι το εντυπωσιακό στην έρευνα είναι ότι αν και οι υπόλοιποι αριθμοί πέφτουν, είναι ανησυχητική η σοβαρότητα πια του εθισμού αλλά και η αύξηση του αριθμού των εθισμένων γυναικών.

Ένα από τα σημεία που τονίζει η έρευνα, αναφέρει το BBC, όσον αφορά στην αύξηση των σοβαρών εθισμών, είναι η δημοφιλία των online τυχερών παιχνιδιών.

Ο καθηγητής Άντερς Χάκαρσον, ειδικός στον εθισμό στα τυχερά παιχνίδια, δήλωσε ότι αυτή θα μπορούσε να είναι μια εξήγηση για την αύξηση του αριθμού των γυναικών που τζογάρουν.

Οι άντρες παίζουν πολύ περισσότερο πόκερ και στοιχηματίζουν περισσότερο σε αθλήματα και ιπποδρομίες από ό, τι οι γυναίκες αλλά το χάσμα μεταξύ τους σχεδόν εξαφανίζεται στις λοταρίες, τους κουλοχέρηδες, ή το bingo.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ