ΔΙΕΘΝΗ
17/10/2019 19:06

Σε ψυχρό κλίμα η συνάντηση Ερντογάν – Πενς (pics)

Ο πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν μπορεί να δέχθηκε τελικά να συναντήσει τον αντιπρόεδρο των ΗΠΑ, Μάικ Πενς, ωστόσο οι φωτογραφίες δείχνουν πώς μόνο κάλο δεν είναι το μεταξύ τους κλίμα.

Σε ψυχρό κλίμα η συνάντηση Ερντογάν – Πενς (pics)
Σε ψυχρό κλίμα η συνάντηση Ερντογάν – Πενς (pics)
Ανάγνωση:

Ο Μαίκ Πενς συναντήθηκε τελικά με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, παρά την αρχική του άρνηση του Τούρκου προέδρου, όταν είχε δηλώσει ότι δεν θα έχει συνομιλίες μαζί του.

Η επιστολή του Ντόναλντ Τραμπ φαίνεται να έχει ψυχράνει περαιτέρω τις σχέσεις των δύο χωρών, κάτι που αποτυπώνετια και στις φωτογραφίες του Μάικ Πενς με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Στις φωτογραφίες φαίνεται ότι μόνο καλό δεν ήταν το κλίμα μεταξύ των δύο ανδρών αφού στη σύντομη χειραψία που αντάλλαξαν είναι ευδιάκριτη, η ψυχρότητα και το τυπικό της φωτογραφίας.

Στην συνέχεια έκατσαν με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν να έχει χαλαρή στάση στην πολυθρόνα, ενώ ο Μάικ Πενς, δείχνει βλοσυρός ενώ δεν ανταλλάσσουν ούτε μία ματιά.

Ακόμα πίσω τους απουσιάζει η αμερικανική σημαία, με την τουρκική προεδρία να υποστηρίζει ότι η ύπαρξη δύο τουρκικών σημαιών, επιβάλλεται από το πρωτόκολλο καθώς ο Μάικ Πενς δεν είναι ομόλογος του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ μετέβη στην Τουρκία για να πείσει τον Τούρκο πρόεδρο να τερματίσει την επιχείρηση στη Συρία, ωστόσο ο Ερντογάν συνεχώς διαμηνύει ότι θα συνεχίσει μέχρι τέλους και ότι δεν τον φοβίζουν οι κυρώσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ