Διεθνή
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

Ο Σνόουντεν αποκάλυψε τι βρήκε στα αρχεία της CIA για εξωγήινους και αεροψεκασμούς

Ο Έντουαρντ Σνόουντεν αποκάλυψε ότι έψαξε στα αρχεία της CIA σχετικά με την ύπαρξη εξωγήινων, τους αεροψεκασμούς και άλλες θεωρίες συνωμοσίας. Βρήκε τίποτα;

Ο Έντουρντ Σνόουντεν ως πρώην εργαζόμενος στη CIA και πρώην εξωτερικός συνεργάτης της Εθνικής Υπηρεσίας Ασφαλείας (NSA), είχε πρόσβαση σε μερικά από τα πιο καλά κρυμμένα μυστικά της Αμερικής.

Έτσι έδωσε τις απαντήσεις του για όλες τις θεωρίες συνωμοσίας, σχετικά με τους αεροψεκασμούς και την ύπαρξη εξωγήινων.

Όπως δήλωσε σε συνέντευξή του, «απ’ όσα μπορώ να πω, οι εξωγήινοι ποτέ δεν έχουν έρθει στη Γη, ή τουλάχιστον δεν ήρθαν σε επαφή με τις μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ».

Επίσης σχολίασε τις θεωρίες που θέλουν τον άνθρωπο να μην έχει πάει ποτέ στο φεγγάρι: «Σε περίπτωση που αναρωτιέστε, ο άνθρωπος έχει πάει στο φεγγάρι, η κλιματική αλλαγή είναι μία πραγματικότητα και δεν γίνονται αεροψεκασμοί».

«Δεν υπάρχουν αποδείξεις», είπε «για την ύπαρξη εξωγήινων, για αεροψεκασμούς και όλα τα συναφή», τόνισε ο Σνόουντεν.

«Πιθανότατα υπάρχουν εξωγήινοι, αλλά ότι τους κρύβουμε (εάν τους κρύβουμε) είναι γελοίο. Είχα πρόσβαση σε απόρρητες πληροφορίες, στη CIA, στην NSA, στο στρατό κτλ. Δεν μπόρεσα να βρω τίποτα», προσέθεσε.

«Έτσι αν είναι κρυμμένα -και μπορεί να είναι- είναι πάρα πολύ καλά κρυμμένα, ακόμα και σε ανθρώπους που έχουν πρόσβαση σε αυτές τις πληροφορίες», κατέληξε ο Σνόυοντεν.

 

Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.