Διεθνή
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

Ο Ακάρ επιμένει στο δόγμα της «Γαλάζιας Πατρίδας»: Θα προασπίσουμε τα δικαιώματά μας

Στο δόγμα της «Γαλάζιας Πατρίδας» επιμένει ο υπουργός Άμυνας, Χουλουσί Ακάρ, στο μήνυμά του για την επέτειο ίδρυσης του τουρκικού κράτους.

Ο κ. Ακάρ αναφέρθηκε στην ««υπερήφανη Τουρκία και τον αποφασιστικό αγώνα που δίνει κατά της τρομοκρατίας, ειδικά με τις επιχειρήσεις στη Συρία, χωρίς να χάνει τον στόχο της», ενώ υπενθύμισε παράλληλα και το δόγμα της Γαλάζιας Πατρίδας, σύμφωνα με το sigmalive.com.

«Η πατρίδα μας, η Γαλάζια Πατρίδα μας, οι αιθέρες μας και τα 82 εκατ. πολίτες μας συνεχίζουν αδιάλειπτα, με πείσμα και αποφασιστικότητα τον αγώνα ενάντια σε κάθε είδους απειλή και κίνδυνο κατά της ηρεμίας και ευημερίας μας», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ο Χουλουσί Ακάρ αναφέρθηκε στην προάσπιση των δικαιωμάτων των «Κύπριων αδελφών μας»: «Παράλληλα με τις μάχες μας κατά της τρομοκρατίας εντός και εκτός συνόρων, προασπίζουμε με πείσμα και αποφασιστικότητα τα δικαιώματα και συμφέροντά μας στη Γαλάζια Πατρίδα, συμπεριλαμβανομένης της Κύπρου και των γύρω περιοχών».

«Ως εγγυήτρια χώρα και στο πλαίσιο του διεθνούς δικαίου θα συνεχίσουμε να προστατεύουμε και τα δικά μας δικαιώματα και των Κύπριων αδελφών μας», κατέληξε ο Χουλουσί Ακάρ.


 

Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.