Διεθνή
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

Η μέρα με τη νύχτα: Τραμπ και Ομπάμα ανακοινώνουν το θάνατο αλ Μπαγκντάντι και μπιν Λάντεν (vid)

Ο Τζίμι Κιμέλ έκανε μία σύγκριση στο πώς είχε παρουσιάσει ο τέως πρόεδρος των Ηνωμένων Πολυτελειών, Μπαράκ Ομπάμα το θάνατο του Οσάμα Μπιν Λάντεν σε σχέση με τον τρόπο που ανακοίνωσε το θάνατο του αλ Μπαγκάντι ο διάδοχός του Ντόναλντ Τραμπ.

Αρχικά ο Τζίμι Κιμέλ εστιάζει στο γεγονός ότι ο Μπαράκ Ομπάμα είχε μιλήσει για μόλις 9:30 λεπτά, ενώ ο Τραμπ έκανε την ανακοίνωση σε 48 λεπτά.

Στη συνέχεια κάνει μία σύγκριση στον τρόπο με τον οποίο ο Μπαράκ Ομπάμα γνωστοποίησε το θάνατο του Οσάμα μπιν Λάντεν και στον αντίστοιχο που επέλεξε ο Τραμπ για το θάνατο του αλ Μπαγκντάντι.

Στο βίντεο ουσιαστικά γίνεται ένα debate στις εκφράσεις που χρησιμοποίησε ο Μπαράκ Ομπάμα και στις αντίστοιχες του Ντόναλντ Τραμπ:

Ομπάμα: «Οι ΗΠΑ διεξήγαγαν επιχείρηση και πλέον ο Οσάμα μπιν Λάντεν είναι νεκρός».

Τραμπ: «Ο Αμπού Μπακρ αλ Μπαγκντάντι είναι νεκρός».

Ομπάμα: «Οι ΗΠΑ διήγαγαν μία επιχείρηση εναντίον αυτής της οργάνωσης».

Τραμπ: «Υπήρξαν αρκετοί πυροβολισμοί και εκρήξεις, ακόμα προσπάθησαν να εισέλθουν από τη μπροστά πόρτα, αν είσαι ένας κανονικός άνθρωπος, πας και χτυπάς την πόρτα και λες “μπορώ να περάσω”».

Ομπάμα: «Μετά από ανταλλαγή πυροβολισμών σκότωσαν τον Οσάμα μπιν Λάντεν και πήραν μαζί τους τη σορό του. Ο θάνατος του δεν αποτελεί το τέλος των προσπαθειών μας. Θέλω να ευχαριστήσω αυτούς που διεξήγαγαν αυτή την επιχείρηση. Να σας ευλογεί ο Θεός όπως και τις ΗΠΑ».

Τραμπ: «Πέθανε σαν σκυλί, ένα όμορφο σκυλί. Δεν παίρνω τα εύσημα γι' αυτό αλλά ποτέ δεν το κάνω. Είναι εντάξει, αλλά είμαστε εδώ πέρα και θα γράψω ένα βιβλίο, μάλλον 12 βιβλία, τα οποία όλα θα είναι εξαιρετικά».

Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.