Διεθνή
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

Ο CEO των McDonald's είχε ερωτική σχέση με υπάλληλο και απολύθηκε!

Ερωτική σχέση με υπάλληλο είχε ο διευθύνων σύμβουλος της McDonald's με αποτέλεσμα να... δει την έξοδο από την εταιρεία!

Το διοικητικό συμβούλιο έκρινε ότι η σχέση του Στιβ Ίστερμπρουκ με την υπάλληλο παραβιάζει την πολιτική της εταιρίας, όπως ανακοίνωσε ο κολοσσός του fast-food. Ο 52χρονος Ίστερμπρουκ, που ήταν επικεφαλής της McDonald's από το 2015, «επέδειξε κακή κρίση» σε ό,τι αφορά τη σχέση αυτή, ανέφερε η εταιρεία σε ανακοίνωση. Ο Ίστερμπρουκ αποχωρεί και από τη θέση του στο διοικητικό συμβούλιο της εταιρίας.

«Ήταν λάθος», δήλωσε ο Ίστερμπρουκ αναφορικά με τη σχέση αυτή σε email που έστειλε χθες στους υπαλλήλους και που δόθηκε στη δημοσιότητα από την ίδια την εταιρία. «Δεδομένων των αξιών της εταιρίας, συμφωνώ με το διοικητικό συμβούλιο ότι για μένα είναι πλέον η ώρα να προχωρήσω».

Η αποχώρησή του είναι από τις πλέον ηχηρές στον αμερικανικό επιχειρηματικό κόσμο τα τελευταία χρόνια αναφορικά με προσωπικές σχέσεις που κρίνονται ανάρμοστες.

Ο Κρις Κεμτσίνσκι, 51 ετών που μέχρι πρότινος ήταν πρόεδρος της McDonald's USA, διορίστηκε νέος διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας, με άμεση ισχύ. Έγινε επίσης μέλος του διοικητικού συμβουλίου της McDonald's.

Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.