Διεθνή
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

To Netflix βγάζει «κουμπί παράλειψης» της σάτιρας στον Τραμπ!

Το κουμπί θα είναι κομμάτι της εκπομπής του κωμικού Σεθ Μαγιέρς και θα αποτελεί επιλογή για να παραλείπονται τα σατιρικά σχόλια σε σχέση με τον Ντόναλντ Τραμπ.

Ο Αμερικανός κωμικός Σεθ Μάγιερς αναμένεται να κάνει την πρώτη εμφάνιση του στο Netflix με τη σατιρική εκπομπή «Lobby Baby», η οποία θα περιλαμβάνει -κατόπιν απαίτησης του ιδίου- ένα «ειδικό κουμπί» για την παράλειψη της σάτιρας που θα σχετίζεται με τον Ντόναλντ Τραμπ.

Η ιδέα του Μάγιερς είναι να υπάρξει ένα παρόμοιο κουμπί όπως αυτό που παραλείπει τις εισαγωγές στις σειρές του Netflix. Στη μετάβαση ανάμεσα στα κομμάτια που θα αναφέρονται στην προσωπική ζωή του Μάγιερς και στην οικογένεια του, μέχρι τη σάτιρα απέναντι στον πρόεδρο, οι τηλεθεατές θα μπορούν να παραλείπουν το τελευταίο κομμάτι.

«Ήταν ένας ένας τρόπος να απαντήσω σε όσους λένε. Ωχ! Θα κάνει αστεία σε σχέση με τον πρόεδρο!», είπε ο Μέγιερς στο CNN Business.

Ο ίδιος όλα αυτά τα χρόνια που ασχολείται με τη σάτιρα έχει δημιουργήσει μία κωμική ρητορική σε σχέση με τον Τραμπ και δηλώνει ότι το κουμπί είναι περισσότερο χιουμοριστικού χαρακτήρα. «Ελπίζω ότι οι τηλεθεατές θα πάρουν το κουμπί ως πλάκα και δεν θα παραλείψουν στην πραγματικότητα την πολιτική σάτιρα σε σχέση με τον Τραμπ» δήλωσε.

Πηγή: businessinsider.com

Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.