Διεθνή
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

Με νέα Μικρασιατική Καταστροφή απειλεί Τούρκος εθνικιστής πολιτικός

Απίστευτες προκλητικέ δηλώσεις πραγματοποίησε ο Γενικός Γραμματέας του Κόμματος Εθνικιστικού Κινήματος (MHP), απειλώντας με νέα Μικρασιατική Καταστροφή.

Ο Γενικός Γραμματέας του Κόμματος Εθνικιστικού Κινήματος (MHP), του κόμματος δηλαδή του Ντεβλέτ Μπαχτσελί, Ισμέτ Μπουγιουκατάμαν, με ένα παραλήρημα πέντε σημείων στο Twitter, απειλεί με νέα Μικρασιατική Καταστροφή και ούτε λίγο ούτε πολύ απειλεί ότι οι Έλληνες θα πρέπει να κολυμπήσουν μέχρι τη Σικελία, ενώ επιτίθεται και στον υφυπουργό Εξωτερικών, Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη.

Συγκεκριμένα ο Μπουγιουκατάμαν ανέφερε: «Η συμβουλή μας προς το ελληνικό κράτος είναι να δέσει ένα λουρί στα εγγόνια εκείνων που έγιναν θεατές των σφαγών ενάντια στο τουρκικό έθνος μεταξύ του 1919 και 1922. Διαφορετικά, θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε ότι το τουρκικό έθνος εξακολουθεί να διαθέτει συνεχιστές του Ατατούρκ και ότι αυτή τη φορά μπορεί να χρειαστεί να κολυμπήσουν μέχρι τη Σικελία».

Σύμφωνα με τον ίδιο αυτό απαντά στις δηλώσεις που έκανε ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης στις 19 Μαϊού, ημέρα όπου τιμάται η Γενοκτονία των Ποντίων και συνεχίζει το παραλήρημα του λέγοντας:

«Στις 15 Μαΐου του 1919 στη Σμύρνη άρχισε η εισβολή του ελληνικού στρατού στη Σμύρνη, η οποία ολοκληρώθηκε στις 9 Σεπτεμβρίου του 1922, όταν ο εθνικός στρατός υπό την ηγεσία του Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ, έστειλε το στρατό των Ελλήνων εισβολέων στα βαθιά νερά της Μεσογείου».

«Η 19η Μαϊού έγινε η ημέρα την οποία αυτό το καταπιεσμένο έθνος θα ανάψει τη φωτιά της επανάστασης. Τη 19η Μαΐου που αναφέρεται ως “η Γενοκτονία των Ποντίων” στην Ελλάδα, και λέγεται ότι σφαγιάστηκαν 353 χιλιάδες άνθρωποι, παίχτηκε μία κωμωδία».

«Ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας, Βαρβιτσιώτης Μιλτιάδης, και αυτοί οι αγνώμονες που έκαψαν την τουρκική σημαία επιτέθηκαν στον Ατατούρκ και το τουρκικό έθνος με το όνειρο για ένα “Κράτος του Πόντου” και αυτή η κωμωδία έχει μετατραπεί σε απύθμενο μίσος. Αλλά να μην έχει κανείς αμφιβολία: Θα μετατρέψουμε τα όνειρά τους σε εφιάλτη».

«Οι πρόγονοι των σημερινών Ελλήνων είναι από εκείνους που γνωρίζουν καλά τις ανθρώπινες αρετές του τουρκικού έθνους και πως έζησαν ελεύθερα για αιώνες κάτω από την τουρκική κυριαρχία. Δεν έχει αιμορραγήσει ούτε μία μύτη ελληνική, εκτός από των εισβολέων Ελλήνων στρατιωτών, τους οποίους ο Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ στραγγάλισε στους άγιους τόπους της πατρίδας».

Πηγή: etikhaber.com

Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.