ΔΙΕΘΝΗ
14/06/2020 10:27

Μαντλίν: «Μπορεί να είναι ακόμα ζωντανή» λέει Γερμανός εισαγγελέας 

«Η Μαντλίν ΜακΚαν μπορεί να είναι ακόμα ζωντανή» είπε ο Γερμανός εισαγγελέας που αρχικά είχε δηλώσει ότι θεωρούν τη μικρή νεκρή.

Μαντλίν: «Μπορεί να είναι ακόμα ζωντανή» λέει Γερμανός εισαγγελέας 
Μαντλίν: «Μπορεί να είναι ακόμα ζωντανή» λέει Γερμανός εισαγγελέας 
Ανάγνωση:

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της Daily Mail, o εισαγγελέας Χανς Βόλτερς είπε ότι δεν υπάρχουν στοιχεία που να υποδεικνύουν ότι η Μαντλίν είναι νεκρή.

Γερμανοί αξιωματούχοι και ο ίδιος ο εισαγγελέας είχε δηλώσει πεπεισμένος ότι η Μαντλίν δεν είναι πια ζωντανή, όταν ο Γερμανός παιδόφιλος Κρίστιαν Μπρούκνερ θεωρήθηκε βασικός ύποπτος στην υπόθεση. Οι Γερμανοί εισαγγελείς έλεγαν επίσης ότι ήξεραν πώς σκοτώθηκε η μικρή Μαντλίν αλλά δεν γνώριζαν πού βρίσκεται το σώμα της.

«Επειδή δεν υπάρχουν αποδείξεις δεν μπορούμε να σκοτώσουμε την ελπίδα ότι η Μαντλίν μπορεί να είναι ακόμα ζωντανή» δήλωσε τώρα ο Γερμανός εισαγγελέας στη Mirror.

«Εξεπλάγην ότι η δήλωσή μου ότι η Μαντλίν θεωρείται νεκρή προκάλεσε τόση αναστάτωση στη Βρετανία καθώς στη Γερμανία είναι σύνηθες να εικάζουμε ότι πρόκειται για δολοφονία σε παρόμοιες περιπτώσεις» πρόσθεσε.

Ο Γουόλτερς παραδέχτηκε επίσης ότι ο προηγούμενος ισχυρισμός του ότι η Μαντλίν «δεν έζησε πολύ μετά την απαγωγή της» ήταν μόνο «προσωπική γνώμη και εικασία» με βάση την εμπειρία προηγούμενων υποθέσεων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ