Διεθνή
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

Σχεδόν 1000 ευρώ κοστίζει η πολυτελής ασπίδα προσώπου της Louis Vuitton

Μια πολυτελή «ασπίδα» για το πρόσωπο η οποία αποτελεί μία «εναλλακτική» λύση για προστασία από τον κορονοϊο, λανσάρει η Louis Vuitton.

Σύμφωνα με τον Ιndependent, το LV Shield, όπως ονομάζεται θα κυκλοφορήσει παγκοσμίως στις 30 Οκτωβρίου και αναμένεται να κοστίζει 750 λίρες, δηλαδή περίπου 962 δολάρια.

Όπως αναφέρει το Insider.gr ουσιαστικά πρόκειται για μία πολυτελή ασπίδα διακοσμημένη με το χαρακτηριστικό λογότυπο της Louis Vuitton, που φοριέται στο κεφάλι και η οποία, σύμφωνα με την εταιρεία, προσφέρει κομψότητα και παράλληλα προστασία.

Στη μάχη κατά του κορονοϊου και οι εταιρείες πολυτελών ειδών

Υπενθυμίζεται ότι τον Μάρτιο ο όμιλος είχε ανακοινώσει την παρασκευή μεγάλης ποσότητας αντισηπτικού αλκοολούχου διαλύματος για να καλύψει τις ελλείψεις της Γαλλίας, στη μάχη ενάντια στον κορονοϊό.

Η Louis Vuitton δεν είναι η μοναδική εταιρεία προϊόντων πολυτελείας που κυκλοφόρησε προϊόντα για την προστασία των πελατών της κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Για παράδειγμα, τον Αύγουστο, η Burberry κυκλοφόρησε μια σειρά από επαναχρησιμοποιούμενες υψηλής ποιότητας μάσκες προσώπου.

Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Best of Internet