Διεθνή
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

Σε στάση λωτού με ανοικτά μάτια βρέθηκε νεκρός ο Τζον Γκίλμπερτ Γκετί 

Ο θάνατος του Τζον Γκίλμπερτ Γκετί στις 20 Νοεμβρίου, ήρθε να προστεθεί σε μία σειρά απωλειών που ενισχύουν την «κατάρα» της οικογένειας.

Τώρα, δέκα ημέρες μετά έρχονται στο φως οι συνθήκες θανάτου του 52χρονου κληρονόμου μιας τεράστιας περιουσίας πετρελαίου.

Ο Γκετί, όπως αναφέρει στο δημοσίευμα της η dailymail, πέθανε στη σουίτα πολυτελούς ξενοδοχείου στο Σαν Αντόνιο. Οι αρχές που κλήθηκαν από τους ανθρώπους του ξενοδοχείου, τον βρήκαν σε «Στάση Λωτού», με ανοικτά μάτια και στόμα.

Ο υπάλληλος του ξενοδοχείου στο Τέξας, είπε πως κάλεσε την αστυνομία καθώς είχε περάσει η ώρα και δεν μπορούσαν να βρουν τον Τζον Γκετί.

Η έκθεση της αστυνομίας αναφέρει χαρακτηριστικά πως: «Βρέθηκε καθισμένος σε στάση ινδικού στιλ στο κρεβάτι, μπροστά από τον φορητό υπολογιστή του. Είχε τα γυαλιά του στο αριστερό χέρι και τα μάτια και το στόμα ανοικτά. Δεν βρέθηκαν σημάδια μάχης και όλα φαίνονταν τακτοποιημένα».

Ωστόσο πλέον οι αρχές εξετάζουν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες πέθανε. Η νεκροψία δεν έχει πραγματοποιηθεί ενώ οι επαφές που εξετάστηκαν από το τηλέφωνό του -όπως με έναν έμπορο ναρκωτικών- δεν κατέληξαν κάπου.

Διαβάστε ακόμα

Η κατάρα της οικογένειας Γκετί συνεχίζεται - Νεκρός και ο Τζον Γκίλμπερτ, εγγονός του μεγιστάνα του πετρελαίου Ζαν Πολ

Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Best of Internet