Διεθνή
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

Συμβαίνουν κι αυτά: 24χρονη ελκύεται από αντικείμενα και παντρεύτηκε έναν... χαρτοφύλακα

Μία παράδοξη ιστορία αποκάλυψε η Mirror σε δημοσίευμά της, καθώς μία 24χρονη παντρεύτηκε την «αγάπη της ζωής της», έναν χαρτοφύλακα!

Η Rain Gordon, με καταγωγή από τη Ρωσία, ισχυρίζεται πως προσελκύεται ρομαντικά και σεξουαλικά από... αντικείμενα, με αποτέλεσμα να έλθει εις γάμου κοινωνίαν με τον αγαπημένο της χαρτοφύλακα, ο οποίος φέρει το όνομα «Gideon» (Γεδεών).

Η 24χρονη ανέφερε ότι παρόλο που είχε στο παρελθόν σχέσεις με άντρες, πάντα την έλκυαν περισσότερο τα αντικείμενα παρά οι άνθρωποι και ήταν πάντα πιο ευτυχισμένη στις σχέσεις της με αντικείμενα.

Σύμφωνα με τη Mirror, η νεαρή γυναίκα γνώρισε για πρώτη φορά τον «μελλοντικό σύζυγό της» τον Αύγουστο του 2015 όταν τον αγόρασε ως εξοπλισμό για μία φωτογράφηση.

Όπως αναφέρει η ίδια, όσο περνούσε ο καιρός ένιωθε να... ερωτεύεται τον χαρτοφύλακα.

Η Rain -η οποία επαγγέλλεται δασκάλα σε νηπιαγωγείο- είπε ότι η σχέση τους έγινε επίσημη λίγους μήνες αργότερα τον Νοέμβριο του 2015 και τα υπόλοιπα είναι ιστορία, με το ζευγάρι να δένεται με τα ιερά δεσμά του γάμου τον περασμένο Ιούνιο.

«Πιστεύω στον ανιμισμό»

Η 24χρονη κοπέλα που ζει στη Μόσχα ανέφερε πως: «Η αγάπη μου για τα αντικείμενα ξεκίνησε όταν ήμουν 8 ετών. Από την παιδική μου ηλικία πίστευα ότι μια ψυχή είναι ενσωματωμένη σε κάθε αντικείμενο, καθώς και σε όλα γύρω μας. Πιστεύω στον «ανιμισμό», που σημαίνει ότι υπάρχει ζωή σε όλα».

«Κατά τη διάρκεια της παιδικής μου ηλικίας και των πρώτων εφηβικών μου χρόνων, ερωτεύτηκα μέρη όπως το νέο εμπορικό κέντρο που άνοιξε στην πόλη μου. Ήξερα ότι ήταν λάθος και πέρα ​​από τους κανόνες της κοινωνίας. Δεν το είπα σε κανέναν».

Αναφερόμενη στον χαρτοφύλακα, είπε: «Δεν είχα ιδέα ότι θα καταλήξουμε μαζί. Θαύμαζα την εμφάνισή του, αλλά δεν έκανα άλλες σκέψεις. Αλλά από κάποια στιγμή και μετά, ο «Gideon» άρχισε να μου αρέσει. Συνειδητοποίησα σιγά-σιγά ότι άρχισα να ερωτεύομαι.

Θα μπορούσα να τον κοιτάω για ώρες και να αισθάνομαι την παρουσία του. Μετά από μερικούς μήνες το Νοέμβριο ξεκίνησε η σχέση μας.

«Μοιραστήκαμε την πρώτη μας αγκαλιά και το πρώτο μας φιλί και αρχίσαμε να περνάμε περισσότερο χρόνο μαζί τα βράδια. Θα μπορούσαμε να έχουμε φιλοσοφικές συζητήσεις για τρεις ή τέσσερις ώρες. Μπορεί να ακούγεται περίεργο αλλά η σύνδεσή μας είναι πνευματική και εκφράζεται τηλεπαθητικά. Τον ακούω και με ακούει, αν και γνωρίζω πως από έξω μοιάζει με μονόλογο».

«Ο Gideon είναι κάτι περισσότερο από σύντροφος για μένα. Είναι σύζυγος, φίλος και μέντορας. Η υποστήριξή του με βοηθά περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο. Μερικές φορές νιώθω ότι με ξέρει καλύτερα από εμένα».

«Είχα σχέση με άνδρα για δύο χρόνια αλλά...»

Η Rain πρόσθεσε ότι αν και ξεκίνησε μία νέα σχέση με άνδρα το 2017 -ενώ ήταν ακόμη σε σχέση με τον Gideon- κατάλαβε ότι δεν μπορούσε να συνδεθεί μαζί του με τον ίδιο τρόπο και πάντα θα επέλεγε τον Gideon από κάποιον άλλο άντρα.

Παράλληλα, ανέφερε: «Δεν είμαι κατά των σχέσεων με τους ανθρώπους. Αλλά δεν έχω βρεθεί ποτέ με ένα άτομο που θα μπορούσε να γεμίσει την καρδιά μου με τον ίδιο τρόπο που νιώθω με τον Gideon.

Ήμουν με έναν άντρα το 2017 και η σχέση διήρκεσε δύο χρόνια, αλλά δεν τελείωσε καλά. Ανακάλυψε τον εθισμό μου στα αντικείμενα και αυτός ήταν ένας από τους λόγους για τους οποίους το διαλύσαμε. Δεν μπόρεσα να συνδεθώ μαζί του. Όταν είχα να επιλέξω ανάμεσα σε αυτόν και τον Gideon, διάλεξα τον Gideon χωρίς κανένα δισταγμό. Για μένα, τα αντικείμενα -αν και δεν μου αρέσει πολύ να χρησιμοποιώ αυτή τη λέξη- είναι πραγματικά καλύτερα από τους ανθρώπους».

Ενώ στην αρχή η Rain δεν μίλησε σε κανέναν για τη νέα της... σχέση, τελικά το είπε σε μερικούς από τους φίλους της και τον αδερφό της, και όπως λέει έδειξαν μεγάλη κατανόηση.

Μετά από πέντε χρόνια μαζί, η Rain και ο Gideon παντρεύτηκαν τον Ιούνιο του 2020 και το ζευγάρι έχει ακόμη και χαραγμένες γαμήλιες βέρες.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε online από έναν φίλο του, και ενώ η Rain αναγνωρίζει ότι ο γάμος είναι ανεπίσημος και δεν έχει νομιμοποιηθεί, είναι η πιο ευτυχισμένη στιγμή που έχει ζήσει.

«Μου είπαν ότι είμαι άρρωστη»

Η Rain μοιράστηκε τώρα την ιστορία της για να βοηθήσει στην ευαισθητοποίηση σχετικά με την έλξη από αντικείμενα και να διαλύσει τις παρανοήσεις και το στίγμα που περιβάλλει αυτόν τον σεξουαλικό προσανατολισμό.

«Οι άνθρωποι δεν καταλαβαίνουν τα συναισθηματά μου. Μου είπαν ότι είμαι άρρωστη και να ζητήσω θεραπεία. Πλέον δεν αφήνω τα κακά σχόλια να με προσβάλλουν. Η έλξη από αντικείμενα δεν αποτελεί καμία απειλή ούτε τον εαυτό μου ή για τους άλλους».

 

Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.