Μενού
  • Α-
  • Α+

Μ’ ένα βίντεο που ανήρτησε στο Twitter ο Ντόναλντ Τραμπ είπε στους «ξεχωριστούς» υποστηρικτές που έχουν εισβάλει στο Καπιτώλιο, να γυρίσουν σπίτια τους, επαναλαμβάνοντας τις κατηγορίες περί νοθείας στις εκλογές.

«Ξέρω τον πόνο σας. Είχαμε μία εκλογική διαδικασία την οποία μας έκλεψαν. Αλλά πρέπει να πάτε σπίτια σας τώρα. Πρέπει να έχουμε ειρήνη. Πρέπει να έχουμε και να σεβαστούμε το κράτος δικαίου. Δεν θέλουμε να τραυματιστεί κάποιος. Είναι μία πολύ δύσκολη περίοδος, δεν έχει ξανασυμβεί κάτι τέτοιο για εμένα, για εσάς, για τη χώρα μας. Ήταν μία εκλογική διαδικασία την οποία μας έκλεψαν», αναφέρει αρχικά ο Αμερικανός πρόεδρος.

«Πρέπει να έχουμε ειρήνη, οπότε πηγαίνετε στα σπίτια σας. Σας αγαπάμε, είστε ξεχωριστοί. Είδατε τι συνέβη, είδατε πώς συμπεριφέρονται άλλοι τόσο κακά και σατανικά. Ξέρω πώς νιώθετε αλλά πηγαίνετε σπίτι ειρηνικά», καταλήγει ο Τραμπ στο διάρκειας δύο λεπτών βίντεο.

https://twitter.com/realDonaldTrump/status/1346928882595885058?ref_src=twsrc^tfw

 Διαβάστε Ακόμα:

Η στιγμή που γυναίκα δέχεται πυροβολισμό μέσα στο Καπιτώλιο – Σκληρές εικόνες

Η βαθιά πληγή της αμερικανικής δημοκρατίας δεν θα κλείσει εύκολα

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA