Μενού
  • Α-
  • Α+

Ωστόσο, αντί για ραντεβού, η Πάρις ισχυρίζεται ότι έλαβε ένα e-mail από το Bumble, που την ενημέρωνε ότι οι φωτογραφίες της σβήστηκαν από τους συντονιστές της εφαρμογής.

Το μοντέλο πιστεύει ότι αυτό συνέβη επειδή είναι «πολύ καυτή» και πως η ίδια δεν παρέβη καμία από τις κατευθυντήριες γραμμές. Η influencer, η οποία έχει 907.000 ακολούθους στο Instagram, διατηρεί λογαριασμό και στο OnlyFans, όπου δημοσιεύει σέξι περιεχόμενο.

«Λίγες ώρες αφού είχα εγγραφεί στην εφαρμογή, πρόσεξα ότι οι φωτογραφίες που προσπάθησα να δημοσιεύσω στο προφίλ μου αφαιρούνταν ακόμα κι αν ήταν κανονικές. Αυτό συνέβη τρεις ή τέσσερις φορές σε διαφορετικές φωτογραφίες και το Bumble επέτρεψε μόνο μία από αυτές», είπε η ίδια.

«Οι φωτογραφίες που δημοσίευσα ήταν πολύ απλές. Η μία ήταν selfie, την άλλη την είχε τραβήξει μια φίλη μου στην παραλία. Προσπάθησα να τις διατηρήσω «κατάλληλες» γιατί ήθελα οι άνδρες να μην κοιτούν το προφίλ μου επειδή είμαι μοντέλο, αλλά επειδή φαίνομαι ως ένα κορίτσι της διπλανής πόρτας που ψάχνει για ραντεβού.»

Image removed.

Το μοντέλο, το οποίο εργάζεται επίσης ως DJ, πρόσθεσε: «Στο παρελθόν, αρκετοί προσπάθησαν να βγουν μαζί μου λόγω της παρουσίας μου στα social media. Όταν τους απέρριπτα, εκείνοι μου απαντούσαν: «Στάσου, εσύ είσαι μοντέλο του Playboy», σαν να ήταν κάτι που διευκόλυνε το σεξ μαζί μου.»

Μετά από όλα πέρασε κατά τη διάρκεια της βραχύβια θητείας της στο Bumble, δεν είναι σίγουρη αν τα dating apps είναι γι'αυτή. 

Image removed.

«Το online dating δεν ήταν κάτι που με συνάρπαζε, αλλά υπό αυτές τις συνθήκες, σκέφτηκα ότι θα το δοκιμάσω και δεν λειτούργησε. Ίσως είναι καλύτερα έτσι. Θα έπρεπε να ξεκινήσω από την αρχή με ένα νέο λογαριασμό και δεν είμαι σίγουρη ότι αξίζει τον κόπο σε αυτό το σημείο. Προς το παρόν, δεν μπορώ να βγω ραντεβού με κάποιον, αλλά ελπίζω ότι σύντομα θα ανοίξουν τα καταστήματα και θα μπορέσω να επιστρέψω στον κανονικό κόσμο.»

Το Bumble απαγορεύει τις τόπλες selfies στο μπάνιο, τις φωτό με μαγιό όταν το φόντο δεν είναι παραλία ή πισίνα, καθώς και τη φωτογράφιση με όπλα.

Πηγή: Daily Star

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA