Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο ιστότοπος Black Vault (Μαύρο Θησαυροφυλάκιο) προσφέρει δωρεάν τα έγγραφα της CIA, η οποία ισχυρίζεται ότι πλέον έχει παράσχει κάθε πληροφορία που είχε σχετικά με τα UFO, κάτι που, ωστόσο, μένει να αποδειχθεί. Ο διαχειριστής του Black Vault, συγγραφέας και podcaster, Τζον Γκρίνγουολντ Τζούνιορ διαβεβαιώνει τους επισκέπτες του σάιτ ότι «θα συνεχίσει να ερευνά αν υπάρχουν και άλλα έγγραφα της CIA για τα UFO».

Μεταξύ των πιο ενδιαφερόντων στοιχείων που περιλαμβάνουν τα έγγραφα της CIA είναι ένα συγκεκριμένο αντικείμενο άγνωστης ταυτότητας που κέντρισε το ενδιαφέρον ενός πρώην βοηθού αναπληρωτή διευθυντή της μυστικής υπηρεσίας των ΗΠΑ. «Αποφάσισε ότι θα το εξέταζε ο ίδιος προσωπικά και έδωσε συμβουλές για τη διαδικασία που έπρεπε να ακολουθηθεί για το Αντικείμενο» γράφει ο Γκρίνγουολντ στο Twitter του Black Vault.

https://twitter.com/blackvaultcom/status/1347535280178302981?ref_src=twsrc^tfw

Μία ακόμα... παράξενη ιστορία που περιλαμβάνεται στα έγγραφα της CIA είναι μία έκρηξη που συνέβη σε μια μικρή πόλη της Ρωσίας που «ξήλωσε» σκεπές και παράθυρα στα σπίτια και άνοιξε έναν κρατήρα 27 μέτρων στο έδαφος. Κάτοικοι ανέφεραν ότι είδαν μια «κινούμενη πύρινη σφαίρα» στον ουρανό αν και εκ των υστέρων στρατιωτικοί εξήγησαν ότι η έκρηξη προκλήθηκε από ανάφλεξη σε αποθήκη νιτρικής αμμωνίας.

Ένα άλλο αρχείο της CIA περιλαμβάνει τη μαρτυρία ενός δραπέτη από τη Βοσνία, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι είχε έρθει σε επαφή με εξωγήινους.

Ο Γκρίνγουολντ άρχισε να «ενοχλεί» τις αμερικανικές κρατικές υπηρεσίες για έγγραφα σχετικά με UFO από το 1996  και, όπως ο ίδιος λέει μετά από «μάχη» ετών, κάποια μέρα παρέλαβε ένα μεγάλο κιβώτιο γεμάτο με έγγραφα από τη CIA, που χρειάστηκε τεράστια δουλειά για να καταφέρει να ψηφιοποιήσει.

Με πληροφορίες από foxnews, thesun

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA