Μενού
  • Α-
  • Α+

Κατευθυνόμενος προς το ελικόπτερο μαζί με την σύζυγό του, ο Ντόναλντ Τραμπ μίλησε στους δημοσιογράφους για τα «πολλά επιτεύγματά» του στην αμερικανική προεδρία και πρόσθεσε ότι η Μελάνια «αγαπά τον αμερικανικό λαό».https://twitter.com/OliverSallet/status/1351882698961334273?ref_src=twsrc^tfw

Ο Τραμπ στη συνέχεια μετέβη στην Βάση Αντριους στο Μέριλαντ για την αποχαιρετιστήρια τελετή, όπου και πραγματοποίησε την τελευταία του ομιλία ως πρόεδρος των ΗΠΑ.

Μάλιστα, σύμφωνα με την ανταποκρίτρια του CNN Κέιτλιν Κόλινς ο Τραμπ μίλησε στους υποστηρικτές του εκτός κειμένου.

https://twitter.com/kaitlancollins/status/1351878835894177800?ref_src=twsrc^tfw

«Θα επιστρέψω με τον ένα ή τον άλλο τρόπο»

Τις τελευταίες στιγμές της προεδρίας του, ο Ντόναλντ Τραμπ εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του για τα «τέσσερα καταπληκτικά χρόνια» που πέρασε τον Λευκό Οίκο, κατά την διάρκεια σύντομης ομιλίας του στην Βάση Αντριους.

Ο απερχόμενος πρόεδρος δεν θα υποδεχθεί τον Τζο Μπάιντεν στην αμερικανική προεδρία, αλλά ευχήθηκε καλή τύχη στην νέα αμερικανική κυβέρνηση.

«Θα επιστρέψω με τον ένα ή τον άλλο τρόπο», είπε απευθυνόμενος στους οπαδούς του που είχαν συγκεντρωθεί για να παρευρεθούν στην αποχαιρετιστήρια τελετή στην Βάση Αντριους.

Παρόντα ήταν τα μέλη της οικογένειάς του, τα παιδιά του και τα εγγόνια του.

Ο Ντόναλντ Τραμπ επιβιβάστηκε στην συνέχεια για το τελευταίο του ταξίδι με το Air Force One, που θα τον μεταφέρει στο θέρετρο Μαρ-α-Λάγκο στην Φλόριντα.

Θα βρίσκεται πολύ μακριά από την Ουάσινγκτον, όταν ο Τζο Μπάιντεν θα ορκίζεται πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών.

Αποχώρησε με... Σινάτρα

Ο Ντόναλντ Τραμπ επιβιβάσθηκε στο Air Force One στην Βάση Αντριους μετά την σύντομη αποχαιρετιστήρια τελετή, με την στρατιωτική μπάντα να τον αποχαιρετά με τους ήχους του τραγουδιού «My Way».

Το αεροσκάφος απογειώθηκε μεταφέροντας τον απερχόμενο πρόεδρο στο θέρετρο Μαρ-α-Λάγκο στην Φλόριντα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA