Διεθνή
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

Σα να μη συνέβη τίποτα: Η Μελάνια «υμνεί» τον Ντόναλντ: «Η μεγαλύτερη τιμή μου να είμαι η δική σου Πρώτη Κυρία»

Τις τελευταίες στιγμές της προεδρίας του, ο Ντόναλντ Τραμπ εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του για τα «τέσσερα καταπληκτικά χρόνια» που πέρασε τον Λευκό Οίκο, κατά την διάρκεια σύντομης ομιλίας του στην Βάση Αντριους.

Μάλιστα μετά το πέρας της ομιλίας του παρέδωσε το βήμα στη σύζυγό του Μελάνια Τραμπ, με εκείνη να προχωρά σε ένα (σπάνιο) «ξέσπασμα τρυφερότητας» προς τον απερχόμενο πρόεδρο των ΗΠΑ.

«Το να είμαι η δική σου Πρώτη Κυρία ήταν η μεγαλύτερη τιμή μου. Ευχαριστώ για την αγάπη και την υποστήριξή σας. Θα είστε στις σκέψεις και τις προσευχές μου. Ο Θεός να σας ευλογεί όλους. Ο Θεός να ευλογεί τις οικογένειές σας. Και ο Θεός να ευλογεί αυτό το όμορφο έθνος. Σας ευχαριστώ» ανέφερε χαρακτηριστικά η Μελάνια Τραμπ.

Νωρίτερα ο απερχόμενος Αμερικανός Πρόεδρος έκανε ξεχωριστή αναφορά στα παιδιά του λέγοντας: «Οι άνθρωποι δεν έχουν ιδέα πόσο σκληρά δούλεψε αυτή η οικογένεια. Θα μπορούσαν να είχαν μια πολύ εύκολη ζωή αλλά απλά έκαναν φανταστική δουλειά».

Ο απερχόμενος πρόεδρος δεν θα υποδεχθεί τον Τζο Μπάιντεν στην αμερικανική προεδρία, αλλά ευχήθηκε καλή τύχη στην νέα αμερικανική κυβέρνηση.

«Θα επιστρέψω με τον ένα ή τον άλλο τρόπο», είπε απευθυνόμενος στους οπαδούς του που είχαν συγκεντρωθεί για να παρευρεθούν στην αποχαιρετιστήρια τελετή στην Βάση Αντριους.

Παρόντα, τα μέλη της οικογένειάς του, τα παιδιά του και τα εγγόνια του.

 


Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.


TAGS
#Μελάνια Τραμπ #Ντόναλντ Τραμπ #ΗΠΑ