ΔΙΕΘΝΗ
20/01/2021 23:03

Βρετανία: Δασκάλα αρνείται ότι έκανε σεξ με μαθητή της επειδή «είναι πολύ κοντή»!

Μια παντρεμένη δασκάλα στην Αγγλία αρνήθηκε ότι είχε κάνει σεξ με έναν 15χρονο μαθητή. Ο λόγος; Η ίδια ισχυρίστηκε ότι είναι υπερβολικά κοντή για να εκτελέσει τις σεξουαλικές πράξεις για τις οποίες κατηγορείται.

Βρετανία: Δασκάλα αρνείται ότι έκανε σεξ με μαθητή της επειδή «είναι πολύ κοντή»!
Βρετανία: Δασκάλα αρνείται ότι έκανε σεξ με μαθητή της επειδή «είναι πολύ κοντή»!
Ανάγνωση:

Η 35χρονη Κάντις Μπάρμπερ από το Γουέντοβερ στο Μπάκιγχαμσαϊρ κατηγορείται ότι έκανε σεξ με τον έφηβο μαθητή σε ένα χωράφι.

Η ίδια αρνήθηκε τους ισχυρισμούς του μαθητή, χρησιμοποιώντας το ύψος της ως λόγο που το περιστατικό δεν θα μπορούσε να συμβεί.

Η δικηγόρος της, Νάντια Τσμπατ, υποστήριξε ότι με ύψος 1,52 η Μπάρμπερ είναι τόσο «μικροσκοπική», που φτάνει μέχρι τους ώμους του μαθητή, γεγονός που καθιστά την τέλεση της συγκεκριμένης σεξουαλικής πράξης ανέφικτη.

Οι ένορκοι πληροφορήθηκαν ότι η συγκεκριμένη γυναίκα είχε ήδη καταδικαστεί για την αποστολή στο αγόρι ενός βιντεομηνύματος, το οποίο την έδειχνε να αυτοϊκανοποιείται.

Η δικηγόρος της δήλωσε στον 18χρονο καταγγέλλοντα ότι κατά τη στιγμή ενός περιστατικού τον Οκτώβριο του 2018, εκείνος ήταν ήδη ψηλότερος από τη δασκάλα.

«Είπες στην αστυνομία ότι ήσουν πίσω της. Είχες κατεβάσει τα ρούχα σου. Παραδέχεσαι ότι είναι αρκετά μικροσκοπική, μόνο 1,52 εκατοστά. Οπότε, τότε ήσουν ψηλότερος από εκείνη, έτσι δεν είναι;».

Σε επανεξέταση, το αγόρι είπε στον εισαγγελέα ότι είχε λυγίσει τα γόνατά του και έσκυψε για να καταστήσει την πράξη εφικτή. Δύο από τα υποτιθέμενα περιστατικά έλαβαν χώρα πριν από τα 16α γενέθλια του αγοριού, με το άλλο να λαμβάνει χώρα αργότερα.

Το δικαστήριο άκουσε ότι σε μια άλλη περίπτωση η Μπάρμπερ οδήγησε στην πλευρά ενός πολυσύχναστου κεντρικού δρόμου, ώστε ο έφηβος να μπορέσει να κάνει σεξ μαζί της. Στη συνέχεια, οι δυο τους φαίνεται πως βγήκαν από το αυτοκίνητο και εκείνη του έκανε στοματικό έρωτα.

Η Τσμπατ αμφισβήτησε το αγόρι, ρωτώντας γιατί να έβγαιναν από το αυτοκίνητο.

«Είναι πάνω σας και εκτελείτε μια σεξουαλική πράξη στο αυτοκίνητο. Ποια ήταν η ανάγκη να βγείτε από το αυτοκίνητο;» ρώτησε.

Το αγόρι είπε στο δικαστήριο ότι έπρεπε να φύγει από το αυτοκίνητο επειδή η δασκάλα του είχε σταθμεύσει ακριβώς δίπλα σε έναν πολυσύχναστο κεντρικό δρόμο κοντά στο σπίτι του.

Οι φήμες για τη σχέση κυκλοφορούσαν ευρέως μέσα στο σχολείο και μάλιστα ο διευθυντής συναντήθηκε με το αγόρι, αλλά εκείνο αρνήθηκε τα πάντα. Επιπλέον, η δασκάλα είπε στο αγόρι ότι ήταν έγκυος, ενώ λίγο αργότερα τον πήρε τηλέφωνο για να του πει ότι απέβαλε.

Η ίδια είπε στο Δκαστήριο ότι το αγέννητο παιδί ήταν του συζύγου της. Ο μαθητής είπε στην Αστυνομία: «Μου είχε πει ότι θα μπορούσε να είναι έγκυος στο παιδί μου και άρχισα να πανικοβάλλομαι. Είπα ψέματα σε όλους, εκτός από τους φίλους μου. Είπε ότι αν επρόκειτο να την προδώσω, θα με κατέστρεφε. «Θα με κατηγορήσετε για βιασμό;», τη ρώτησα. Προφανώς θύμωσα και δεν της μίλησα μετά από αυτό.»

Η δίκη συνεχίζεται.

Πηγή: Yahoo.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΣΕΞ ΒΡΕΤΑΝΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ