Μενού
  • Α-
  • Α+

Το βίντεο παρακολούθησης δείχνει τον επιτιθέμενο που φτάνει με ένα σκούτερ μπροστά από το σπίτι της γυναίκας στην περιοχή Μίρπετ τη Δευτέρα. Λίγο νωρίτερα, μια άλλη γυναίκα της είχε δώσει ένα παιδί. 

Ο 26χρονος Ραούλ Γκόουντ διακρίνεται να τρέχει πίσω από το θύμα, το οποίο καταφεύγει μέσα στο σπίτι μαζί με το παιδί. Μια άλλη κάμερα καταγράφει το τι επακολούθησε αργότερα, με τον δράστη να χτυπάει τη γυναίκα με το τσεκούρι σε διάφορα σημεία του σώματός της.

Ο Γκόουντ συνελήφθη την επόμενη μέρα, ενώ η γυναίκα, που νοσηλεύεται με τραυματισμούς στην παλάμη, το αντιβράχιο και τον ώμο, αναμένεται να επιβιώσει.

Ο Γκόουντ, που περιγράφεται ως οικογενειακός φίλος, παρενοχλούσε τη γυναίκα για κάποιο χρονικό διάστημα και προσπάθησε να την αναγκάσει σε σχέση, παρότι γνώριζε ότι είναι παντρεμένη.

Εκείνη είχε πρόσφατα υποβάλει καταγγελία στην αστυνομία, η οποία συνέλαβε τον Γκόουντ, αλλά όταν ο τελευταίος απελευθερώθηκε με εγγύηση, άρχισε να την αναζητά και πάλι. 

Πηγή: New York Post

Διαβάστε ακόμα:

Επίθεση με τσεκούρι στη ΔΟΥ Κοζάνης: Η συγκλονιστική μαρτυρία εργαζόμενης που έχασε το μάτι της

Ντόναλντ Τραμπ: Παραιτήθηκε από το σωματείο ηθοποιών - Είχε ξεκινήσει πειθαρχική δίωξη σε βάρος του

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA