Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Τόνι Μπραγκάλια είχε υποβάλει αίτημα στο αμερικανικό υπουργείο Άμυνας στις 26 Δεκεμβρίου 2017 και περισσότερα από τρία χρόνια μετά έλαβε απάντηση σχετικά με τα αποτελέσματα των τεστ που διεξήγαγε το Πεντάγωνο σε ένα υλικό άγνωστης ταυτότητας από την «Bigelow Aerospace», μία αμερικανική startup διαστημικής τεχνολογίας.

Ο Τόνι Μπραγκάλια ισχυρίζεται ότι τα φουτουριστικά αυτά υλικά ίσως έχουν την ιδιότητα να κάνουν τα πράγματα αόρατα, να «συμπιέσουν» την ηλεκτρομαγνητική ενέργεια και μπορεί ακόμη και να επιβραδύνουν την ταχύτητα του φωτός.

«Υλικό που χαρακτηρίζεται ως UAP (Άγνωστης Ταυτότητας Αέριο Φαινόμενο) και όχι ως UFO, εξετάστηκε από έναν ειδικό του υπουργείου και αποθηκεύτηκε σε «εξειδικευμένες εγκαταστάσεις. Στις πληροφορίες που δημοσίευσε το Πεντάγωνο γίνεται λόγος για ένα υλικό με τη δυνατότητα ανάκτησης του σχήματός του, όμοιο με αυτό που βρέθηκε στα συντρίμμια του Roswell το 1947» έγραψε σε ανάρτησή του ο Μπραγκάλια. 

«Παρόλο που πολλές από τις λεπτομέρειες της αναφοράς του Πενταγώνου είναι επεξεργασμένες, αυτό που προκύπτει είναι ότι αυτές οι τεχνολογίες αντιπροσωπεύουν ένα κυριολεκτικό κβαντικό άλμα πέρα από τις ιδιότητες όλων των υπαρχόντων υλικών που είναι γνωστά στον άνθρωπο» σημειώνει ο Μπραγκάλια. «Στην απάντηση που έλαβα περιλαμβάνονται πληροφορίες για όσα έχουν μάθει οι ειδικοί από τη μελέτη των συντριμμιών UFO και πώς αυτές θα μπορούσαν να εφαρμοστούν στο μέλλον αλλά δεν υπάρχει καμία αναφορά για τα συντρίμμια αυτά καθαυτά» τονίζει.

«Δυστυχώς, οι αναφορές δεν απαντούν σε πολλά από τα ζητούμενα όπως μια φυσική περιγραφή και τη σύνθεση του υλικού, την προέλευσή του και τα ονόματα των εμπλεκόμενων επιστημόνων. Αυτές οι πληροφορίες παραμένουν απόρρητες.Τα έγγραφα που δημοσιεύτηκαν είναι διαφωτιστικά για τις πιθανές εφαρμογές των υλικών αυτών, αλλά δεν προσφέρουν μεγαλύτερη γνώση για τα συντρίμμια» τονίζει ο Τόνι Μπραγκάλια.

Πηγή: Daily Star

Διαβάστε ακόμα

Ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Διαστήματος κάνει προσλήψεις μετά από 11 χρόνια

Οργή στη Γαλλία – Σοκαριστική καταγγελία: «Με βίασαν 20 πυροσβέστες από τα 13 μέχρι τα 15 μου»

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA