Μενού
  • Α-
  • Α+

H διαδικτυακή συνάντηση οπαδών και φίλων της βρετανικής ομάδας Τσέστερ, τοπικής ομάδας της ομώνυμης πόλης, διακόπηκε μετά την προβολή πορνογραφικού υλικού μιας στρίπερ.

Σκοπός της διαδικτυακής κλήσης, στην οποία συμμετείχαν περισσότερα από 170 μέλη της ομάδας ήταν να ληφθεί σχετική ενημέρωση για την τρέχουσα σεζόν. Παρόλα αυτά, όταν ήταν έτοιμος να μιλήσει ο τεχνικός διευθυντής της Τσέστερ, Άντονι Τζόνσον, η κλήση «σημαδεύτηκε» από τα γυμνά στήθη μιας στρίπερ, με αποτέλεσμα να επικρατήσει αμηχανία. Επρόκειτο για «ροζ» χτύπημα από χάκερς.

https://twitter.com/r77ulr/status/1359998721359028224?ref_src=twsrc^tfw

Ο κ. Τζόνσον πάντως γέλασε υστερικά όταν εμφανίστηκε η γυμνόστηθη γυναίκα στην οθόνη του υπολογιστή του. Ωστόσο, το άτομο που οργάνωσε το meeting των φίλων της ομάδας αναγκάστηκε να προβεί σε απολογίες μετά το ατόπημα: «Συγγνώμη σε όσους προσβλήθηκαν από το υλικό που ξαφνικά εμφανίστηκε στη συνάντηση, το οποίο αφαιρέσαμε το συντομότερο δυνατό, αλλά δυστυχώς δεν είχαμε εναλλακτική επιλογή πέρα από το να διακόψουμε την κλήση στο Zoom», είπε μεταξύ άλλων.

Η Τσέστερ είναι επί του παρόντος δεύτερη στο National League North, αν και ψήφισε να κηρύξει τη σεζόν άκυρη για οικονομικούς λόγους.

Πηγή: Daily Star 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA