Μενού
  • Α-
  • Α+

Η αστυνομία σταμάτησε τις δύο γυναίκες, ηλικίας 34 και 44 ετών, στο Συνεδριακό Κέντρο Ορλάντο στη Φλόριντα.

Σε αίτηση που είχαν υποβάλει, ώστε να έχουν προτεραιότητα για το εμβόλιο, είχαν δηλώσει πως ήταν πάνω από 65 χρόνων.

Το παράδοξο είναι ότι το τέχνασμά τους είχε περάσει απαρατήρητο την πρώτη φορά. Οι κάρτες του CDC που είχαν μαζί τους επιβεβαίωσαν ότι είχαν λάβει την πρώτη δόση του εμβολίου.

Οι δύο γυναίκες, οι οποίες δεν έχουν εντοπιστεί και δεν αντιμετωπίζουν ποινικές κατηγορίες, τέθηκαν υπό αμφισβήτηση όταν οι εργαζόμενοι στον τομέα της υγείας έλεγξαν τα χαρτιά τους και είδαν την πραγματική τους ηλικία.

«Ξέρετε τι έχετε κάνει; Έχετε κλέψει ένα εμβόλιο από κάποιον που το χρειάζεται περισσότερο από εσάς και τώρα δεν πρόκειται να πάρετε τη δεύτερη δόση. Αυτό είναι χάσιμο χρόνου. Βρισκόμαστε εδώ λόγω του εγωισμού σας να κλέψετε ένα εμβόλιο. Πρέπει να περιμένετε τη σειρά σας!», ακούγεται να τους λέει ένας αστυνομικός σε βίντεο από κάμερα ασφαλείας.

Το βίντεο δείχνει τις γυναίκες να φορούν μακριά ζακέτα και ένα γκρι πλεκτό καπέλο. Η αστυνομία κλήθηκε και τους παρέδωσε μια προειδοποίηση καταπάτησης, λέγοντάς τους ότι ήταν τυχερές που δεν συνελήφθησαν. «Το ξέρουμε και το εκτιμούμε», απάντησαν εκείνες.

 Πηγή: Mirror

Διαβάστε ακόμα:

Τα sneakers του... τρόμου: Πώς μια κλασική μάρκα παπουτσιών έγινε σήμα κατατεθέν των Ταλιμπάν

Πέθανε ο Αρτούρο Ντι Μόντικα, γλύπτης του ταύρου της Γουόλ Στριτ

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA