Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Τίφανι Πόιντεξτερ από την Καλιφόρνια άρχισε να ανεβάζει φωτογραφίες στην ιστοσελίδα ενηλίκων το 2019 αλλά πολύ γρήγορα έγινε μία από τις... stars του OnlyFans και έβγαζε μέχρι και 130.000 ευρώ το μήνα!

Ωστόσο, η ολοένα και μεγαλύτερη φήμη της φαίνεται πως ενόχλησε την τοπική κοινωνία στην οποία ζει με τα τρία της αγόρια ηλικίας 8, 10 και 12 ετών και τον σύζυγό της Κρις.

«Αισθανόμουν μη ποθητή και ήμουν στην εμμηνόπαυση. Προσπαθώντας να... ξανανάψουμε τη φωτιά στο γάμο μας ανεβάσαμε μία φωτογραφία μου με μπικίνι στο Reddit. Ήταν ιδέα του συζύγου μου, Κρις και πήγε πολύ καλά. Έτσι έφτιαξα τη σελίδα μου στο OnlyFans» περιγράφει η Τίφανι.

Ωστόσο, τον περασμένο Ιούλιο, γείτονες και γονείς από το σχολείο των παιδιών της ανακάλυψαν τις... πικάντικες φωτογραφίες και, όπως ισχυρίζεται η Τίφανι, άρχισαν να τη βρίζουν και μάλιστα έφτασαν στο σημείο να τυπώσουν κάποιες φωτογραφίες και να της στείλουν στη διεύθυνση του σχολείου ζητώντάς της να φύγει και εκείνη και τα παιδιά.

Ευτυχώς για τα παιδιά και το ζευγάρι, το σχολείο επέλεξε να μην ανακατευτεί σε αυτό το «τοπικό σκάνδαλο».

Σύμφωνα με την Τίφανι, οι γείτονες δεν τα παράτησαν αλλά απευθύνθηκαν και στον τοπικό ιερέα και τον επίσκοπο ενώ έφτιαξαν και μια ομάδα στο Facebook, όπου κουτσομπόλευαν την οικογένεια!

Πηγή: Daily Star

Διαβάστε ακόμα

Χαμός με εκπαιδευτικό παιχνίδι που παρουσιάζει τα Κατεχόμενα ως μέρος της Τουρκίας – Η αντίδραση του εκδοτικού οίκου

Πρώην μοντέλο καταγγέλλει: Ο Γούντι Άλεν με αποπλάνησε όταν ήμουν 16

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA