Διεθνή
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

Ιταλία: Βίντεο καταγράφει την στιγμή που εκατοντάδες φέρετρα πέφτουν στην θάλασσα

Μια κατολίσθηση ήταν αρκετή για να «πληγώσει» ένα νεκροταφείο 100 ετών και να παρασύρει φέρετρα σε θάλασσα της βορειοδυτικής Ιταλίας.

Εκατοντάδες φέρετρα έπεσαν στην θάλασσα μετά από κατολίσθηση στην βορειοδυτική Ιταλία. Το νεκροταφείο που «πληγώθηκε» από το φυσικό φαινόμενο είναι 100 και πλέον ετών. 

Βίντεο καταγράφει διασώστες να βρίσκονται στα ανοιχτά της θάλασσας του Καμόλι - κοντά στην Γένοβα - και να αναζητούν περισσότερα από 200 φέρετρα. 

Εκτός από το νεκροταφείο, παρασύρθηκαν και δύο παρεκκλήσια από την κατολίσθηση. Ο δήμαρχος έκανε λόγο για «αδιανόητη καταστροφή». 

Εργάτες που βρίσκονταν κοντά στο σημείο της κατολίσθησης κατέγραψαν τη στιγμή που άρχισαν να σείονται και να σπάνε οι τοίχοι.

Φωτογραφίες δείχνουν φέρετρα να επιπλέουν στα λασπωμένα νερά. 

«Αυτή η κατολίσθηση που συνέβη σήμερα είναι πολύ δύσκολο να εντοπιστεί ή να προβλεφθεί», σχολίασε ο Francesco Olivari, δήμαρχος του Καμόλι, μιλώντας στο CNN. 

Μέχρι στιγμής έχουν περισυλλέξει 10 από τα περίπου 200 φέρετρα, ενώ οι αρχές απέκλεισαν την περιοχή κάτω από το νεκροταφείο μετά την κατολίσθηση για να τα σταματήσουν από το να επιπλέουν στη θάλασσα. 

Πηγή: BBC

Διαβάστε ακόμα

Βραζιλία: Γυναίκα εισέβαλε σε μπαρ και πυροβόλησε τη συνοδό του συζύγου της

Ο γαμπρός του Ερντογάν «έσπασε» τη σιωπή του με μηνύσεις και τα 128 δισ. που «εξαφανίστηκαν»


Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.


TAGS
#Ιταλία #Βίντεο