Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Όντρεϊ Χέπμπορν, ο Τζον Χαμ και ο Τζίμι Φάλον είναι μεταξύ των διασημοτήτων που θα γεμίσουν τα κενά καθίσματα του εστιατορίου όταν εκείνο ανοίξει τον εσωτερικό του χώρο σήμερα (26/2).

Το εστιατόριο, το οποίο θα ανοίξει με 35% πληρότητα σύμφωνα με το κυβερνητικό διάταγμα του δημάρχου Νέας Υόρκης Άντριου Κουόμο, συνεργάστηκε με το μουσείο Μαντάμ Τισό της Νέας Υόρκης για να κάνει την επαναλειτουργία ασφαλέστερη και πιο συναρπαστική για τους γευσιγνώστες.

«Η βιομηχανία εστιατορίων είναι ζωτικής σημασίας για την οικονομία της Νέας Υόρκης και έχει πληγεί ιδιαίτερα σκληρά αυτό το παρελθόν έτος», δήλωσε ο Ντάνιελ Τούρτελ, αντιπρόεδρος του εστιατορίου. «Είμαστε ενθουσιασμένοι που καλωσορίζουμε τους γευσιγνώστες με πληρότητα 35% και σκεφτήκαμε ότι αυτός θα ήταν ένας διασκεδαστικός, ασφαλής τρόπος για να γεμίσουμε μερικά από τα καθίσματα που πρέπει να παραμείνουν κενά καθώς συνεχίζουμε να καταπολεμούμε την πανδημία. Ήταν υπέροχη η συνεργασία με την ομάδα του Μαντάμ Τισό της Νέας Υόρκης.»

Όπως και πολλά εστιατόρια της Νέας Υόρκης, το Peter Luger επλήγη από την πανδημία. Μέχρι τότε, αποτελούσε ένα «στέκι» για αρκετές διασημότητες του Χόλιγουντ.

Όπως ανακοίνωσε το μουσείο κέρινων ομοιωμάτων, οι φιγούρες θα παραμείνουν στο εστιατόριο μέχρι και την προσεχή Δευτέρα, 1η Μαρτίου. 

Ένας από εκείνους που πρόλαβαν να το επισκεφθούν ήταν και ο Τζίμι Φάλον, ο οποίος ασφαλώς δεν παρέλειψε να ... πιάσει κουβέντα με το ομοίωμά του: «Δεν έχεις πει τίποτα όλη τη νύχτα», είπε ο παρουσιαστής στον ... εαυτό του. 

Το μουσείο μοιράστηκε φωτογραφίες των κέρινων μορφών στην ιστοσελίδα του.

Διαβάστε ακόμα:

Όργια, ναρκωτικά και κόντρες: Όλα όσα γίνονταν πίσω από τις κλειστές πόρτες της έπαυλης του Playboy

Μύδροι Πέδρο Σάντσεθ κατά Χουάν Κάρλος: Νιώθω αποτροπιασμό, αντικοινωνική η συμπεριφορά του

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA