Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Κρεγκ Μπέιλι και η Άλισον Κάλντερ έβαλαν το χέρι στην τσέπη για να στήσουν ένα φουσκωτό κάστρο στον κήπο του σπιτιού τους, για να διασκεδάζουν τα παιδιά τους κατά την περίοδο του lockdown, όπως λένε.

Όμως η γειτονιά δεν... αγκάλιασε την πρωτοβουλία της οικογένειας καθώς αρκετοί ντόπιοι λένε ότι ο Μπέιλι και η Κάλντερ βάζουν μουσική μέχρι τις 2 τα ξημερώματα!

«Είναι ενοχλητικό. Δεν υπάρχει περίπτωση να βγάλουμε τα φουσκωτά. Ας έρθει η αστυνομία και ο δήμος να τα σηκώσουν» λέει ο Κρεγκ. «Έχω βαρεθεί να τους ακούω να παραπονιούνται. Είναι φοβερό που δεν μπορούμε να αγοράσουμε κάτι για να διασκεδάζουν τα παιδιά χωρίς κάποιοι να γκρινιάζουν!» λέει η μητέρα της οικογένειας.

«Δεν με ενοχλούν τα φουσκωτά, με ενοχλεί η μουσική. Είναι τόσο δυνατά που δεν ακούγεται τίποτα άλλο και είναι αδύνατον να κοιμηθείς. Ένας έβαλε τα κλάμματα από την απελπισία» εξηγεί ο γείτονας της οικογένειας, Άλαστερ Σαντ.

Τελικά, ο δήμος έκανε σύσταση στην οικογένεια η μουσική να κλείνει στις 7 το απόγευμα! Ας ελπίσουμε ότι αυτό θα φέρει... ειρήνη στη γειτονιά!

Πηγή: The Sun

Διαβάστε ακόμα

Τραγωδία: Ήπιε ουίσκι και ζεστό νερό για να του περάσει το κρυολόγημα και πέθανε

Άγριο έγκλημα: Πήγε σπίτι του να περάσουν τη νύχτα μαζί, την έκοψε κομμάτια και τα πέταξε στο δάσος

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA