Μενού
  • Α-
  • Α+

«Λάβαμε πληροφορίες που μιλούν για ένα πιθανό σχέδιο μιας ταυτοποιημένης παραστρατιωτικής ομάδας να εισβάλει δια της βίας στο Καπιτώλιο στις 4 Μαρτίου», ανέφερε στην ανακοίνωσή της η αστυνομία.

Πρόσθεσε ότι είναι «ενήμερη και προετοιμασμένη για κάθε δυνατή απειλή» και ότι συνεργάζεται με τις τοπικές, τις πολιτειακές και τις ομοσπονδιακές υπηρεσίες των ΗΠΑ προκειμένου να σταματήσουν οι «απειλές» κατά του Καπιτωλίου.

Η αστυνομία του Καπιτωλίου στην ανακοίνωσή της σημειώνει ότι ήδη έχει προβεί σε «σημαντικές αναβαθμίσεις» της ασφάλειας του κτηρίου όπου στεγάζονται η Γερουσία και η Βουλή των Αντιπροσώπων.

Οπαδοί θεωριών συνομωσίας πιστεύουν ότι θα ορκιστεί ο Τραμπ!

Ορισμένοι οπαδοί θεωριών συνωμοσίας, όπως εκείνοι του κινήματος QAnon, πιστεύουν ότι στις 4 Μαρτίου θα ορκιστεί πρόεδρος των ΗΠΑ, για μια δεύτερη θητεία, ο Ρεπουμπλικάνος Ντόναλντ Τραμπ!

Το Καπιτώλιο είχε γίνει στόχος επίθεσης από υποστηρικτές του πρώην προέδρου Ντόναλντ Τραμπ στις 6 Ιανουαρίου, με τραγικό απολογισμό τον θάνατο πέντε ανθρώπων.

Διαβάστε ακόμα:

Ολλανδία: Ιδιοκτήτες μπαρ και εργάτριες του σεξ διαδηλώνουν κατά του lockdown

Βολιβία: Επιζών της τραγωδίας της Σαπεκοένσε επιβίωσε από θανατηφόρο τροχαίο

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA