ΔΙΕΘΝΗ
04/03/2021 22:01

Ινδός αποκεφάλισε την 17χρονη κόρη του και παραδόθηκε με το κεφάλι της στο χέρι

Ο Σάρβες Κουμάρ, από το χωριό Παντετάρα της Ινδίας, αποκεφάλισε την 17χρονη κόρη του για μια υποτιθέμενη ερωτική σχέση που είχε με έναν άνδρα που δεν ενέκρινε.

Ινδός αποκεφάλισε την 17χρονη κόρη του και παραδόθηκε με το κεφάλι της στο χέρι
Ινδός αποκεφάλισε την 17χρονη κόρη του και παραδόθηκε με το κεφάλι της στο χέρι
Ανάγνωση:

Αφού έπιασε την κόρη του να συνουσιάζεται με έναν άνδρα δύο ημέρες νωρίτερα, είχε ορκιστεί να μην αγγίξει φαγητό ή νερό μέχρι να σκοτώσει και τους δύο. Στο βίντεο, που έχει κυκλοφορήσει στο ίντερνετ και τον δείχνει με το κομμένο κεφάλι, εξηγεί ότι δεν μπορούσε να βρει τον σύντροφο της κόρης του και ότι κατάφερε να σκοτώσει μόνο εκείνη. «Κλείδωσα την πόρτα και το έκανα», λέει στα ινδικά.

Το κλιπ έχει αφαιρεθεί σε μεγάλο βαθμό από τις πλατφόρμες κοινωνικών μέσων λόγω του σκληρού περιεχομένου του.

Σε ένα συγκεκριμένο σημείο του βίντεο, ακουμπάει το κομμένο κεφάλι στο έδαφος. Η κοτσίδα στο κεφάλι του κοριτσιού κρέμεται χαλαρά, ενώ τα μάτια της είναι κλειστά. «Άφησα το σώμα στο σπίτι», λέει ο Κουμάρ στον άνδρα που γυρίζει το βίντεο. Δίνει το όνομα της κόρης του και το όνομα του άνδρα που φέρεται να είχε σχέση μαζί της. Εξηγεί με υπερηφάνεια πώς την σκότωσε και γιατί. Ο Κουμάρ διακόπτει την αφήγηση δύο φορές για να απαντήσει σε τηλεφωνήματα. Συνεργάζεται με την αστυνομία όταν τον ψάχνοει, διαβεβαιώνοντάς τους ότι «δεν υπάρχει όπλο πάνω μου.»

Περιστατικά όπως αυτό είναι πολύ συνηθισμένα στην Ινδία, ειδικά σε πατριαρχικές συνοικίες όπως το Ουτάρ Πραντές. Πολλές γυναίκες που επιλέγουν να κάνουν σχέσεις ενάντια στις επιθυμίες της οικογένειάς τους ή έξω από τους κανόνες της θρησκείας ή της κοινότητάς τους κινδυνεύουν με θάνατο από τους άνδρες συγγενείς τους.

Διαβάστε ακόμα:

Έρευνα: Οι «παχύσαρκες» χώρες κινδυνεύουν 10 φορές περισσότερο με θάνατο από κορονοϊό

Ληστές του έριχναν κλωτσιές στο κεφάλι - Οι περαστικοί συνέχισαν την ζωή τους

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ